Oglas
· · Komentari: 0
NEDOSTACI

Šest ženskih "mana" koje muškarci prosto obožavaju!

Ženske "negativne" osobine koje prijaju muškarcima.

1608404779_Depositphotos_196755200_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Pokušaj da budemo savršene nikuda nas neće odvesti, pre svega jer je to nemoguća misija. Ali, postoji još jedan razlog zašto neke mane i nisu tako loše - ankete kažu da ih muškarci obožavaju!

1. Lenjost

Samo kada je u razumnim granicama. Naše majke i bake su nas zbog toga grdile, ali muškarci to drugačije gledaju - najčešće su i sami lenji, što je dovoljan razlog da vam ne traži zamerku!

Pročitajte još: Nekoliko navika držaće vaš brak čvrstim i srećnim

2. Malo nereda nije na odmet

Postoje muškarci koji vide svako zrnce prašine i koji su pravi pedanti. Međutim, ovakav tip muškaraca se retko pronalazi. Obično primećuju ono što ih zanima, a ne video ono do čega im nije stalo.

Dakle, nije ih briga za to što vam se odlomio komadić laka za nokte. Ili vam je sos kapnuo na suknju. I nije ih briga za vašu naviku što malo namrvite dok jedete. Naravno, kada znaju da ćete kasnije sve to dovesti u red.

Niko ne voli zapuštenu ženu i zapuštenu kuću.

3. Lakomislenost

Muškarci vole zrele dame koje znaju šta hoće, ali to ne znači da ne uživaju beskrajno u malo šale, razonode, pa i malo lakomislenosti i spontanosti koja uvek začini vezu na novi način.

Pročitajte još: Sedam trikova s kojima će žene UVEK PRIVUĆI PAŽNJU muškaraca

4. Zaljubljenost

Foto: Depozit

Ne, nećete im biti privlačnije ako izigravate ledenu kraljicu. Muškarac voli da zna kakve emocije gajite prema njemu, naročito ako govorimo o lepim osećanjima. 

Budite tople i otvorene pri iskazivanju emocija

5. Emocionalnost

Žene su vrlo osetljiva i misteriozna bića čija osećanja i raspoloženja nije  uvek lako rastumačiti. Ipak, ako im je stalo, muškarcima je zanimljivo da se trude da odgonetnu šta se to dešava sa vama i prija im kada znaju da pored sebe imaju osobu punu emocija.

Pročitajte još: Muškarci mnogo bolje podnose starenje od žena, a evo i zašto

6. "Muške" osobine

Prošlo je odavno vreme kada su žene zavisile u potpunosti od muškaraca. Sve ono što su nekada bile muške osobine, poput samostalnosti, visokog samopouzdanja, odlučnosti i hrabrosti, i još mnogo toga, danas imaju i žene, a to su osobine kojima se jači pol divi. Naravno, uživaće da ponekad bude vaš heroj i zaštitnik, ali nijedan zapravo ne voli pored sebe da ima "princezu na zrnu graška" ili damu koja, zapravo, nije u stanju da brine sama o sebi, već za sve čeka na njega.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas