Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

Северина након 17 година проговорила о експлицитном снимку: "Шест месеци нисам излазила из куће"

Певачица Северина Којић нашла се у јеку медијске пажње 2004. године када је у јавност испливао њен интимни снимак.

1618558023_severina.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / ТВ Пинк
Oglas

Певачица је у једном интервјуу отворила душу и проговорила о спорном снимку, који је пре 17 година, био главна тема свих регионалних медија.

Прочитајте још: "Господине Шварценегер, можете ли молим вас...": Славни глумац пружио ЗЛАТА ВРЕДАН САВЕТ момку који има проблем са ДЕПРЕСИЈОМ (ВИДЕО)

- Никад нисам тражила да моја интима изађе. То је био велики шок. Дала сам онда два интервјуа поводом тога, и то је било то. Било је тешко, али преживела сам. У рок службе или, што би у Сплиту рекли, темпи пасати. Али ето, била је то забава, некима и дан-данас. Па кад немају шта да ми кажу, онда ми спомињу тај несретни снимак с брода", прича Северина, која даље наводи на који начин су јој пријатељи, али и мајка својевремено давали подршку:

 - Али моја Лепа Смоје ме је тад назвала и рекла: 'Мала, који су то пуњетари (сплитски израз за недорасле младиће)? Кад је она ствар имала везе са моралом? Ко је то измислио?' Пеки ме је тад назвао да ме насмеје и рекао: 'Па не можеш снимити све у једном кадру. Требала си да раскадрираш…' Арсен Дедић је пак кренуо телефонски разговор на начин: 'Колегице, чујем да вам треба филмска музика?' Мајка је била најпрецизнија, рекла је: "Ајде, ћерко, једном ћемо се томе смејати'. И смејемо се данас".

Ипак, овај догађај јој није одувек био смешан.

- Али тад нисам шест месеци изашла из куће. Прво је било жаљење, а онда осуда да сам то сама дала због популарности- рекла је певачица.

Певачица Северина Којић нагласила је да су српске глумице које су са својим причама изашле у јавност покренуле лавину у целом региону.

- Затечена сам колико нам је теже у односу на оно шта смо мислили да ће бити. Ја сам мислила да јесам, да могу да желим, да летим. Сваки је живот богат људима, идејама... и онда неко сруши тај твој свет, живот, дигнитет, и не знаш више јеси ли жртва или учесник јер се бојиш да ће твоје ћутање изазвати сумњу, а тебе је само страх. Јер о томе се не говори. Не јавно - наводи Северина у Недељнику.

- Велика је храброст и Милене Радуловић и Данијеле Штајнфелд, и Мериме Исаковић. То је велико олакшање за све жене. У Хрватској је то покренуло лавину на факултетима, посебно на Академији драмских уметности. Нешто што је заправо грозно, али је отворило јавни простор који о томе говори. Ето и у том случају се прелило из једне земље у регион. Јер принцип је исти, све су остало нијансе, рекао би Ђоле.

Прочитајте још: ШОК! Ево како МИРА ШКОРИЋ изгледа са шминком без ФОТОШОПА, а како на Инстаграму. Да ли је то ИСТА ЖЕНА? (ФОТО)

- То је велика, велика ствар. Милена у почетку вероватно уопште није била свесна шта је покренула. Наравно да као жена морам да реагујем, писала сам јој приватно. Није битан садржај, дивно је колико је људима ипак стало и колико се ипак неке ствари мењају. Барем се о њима прича. У овим случајевима ћутање није злато. Управо читам књигу Томаса Ериксона "Окружени психопатама" коју сам добила од пријатељице за Божић. Добра ми је баш пријатељица и добро познаје моју ситуацију. Препоручујем - закључила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas