Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Слонови се НАПИЛИ, демолирали град, па легли да спавају! (ФОТО/ВИДЕО)

Стадо од 15 слонова дивља од марта прошле године када је напустило свој дом у резервату на планинском југозападу Кине - а стручњаци су збуњени.

1623407249_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Гардијан њуз
Oglas

Стадо слонова-побуњеника одговорно је за преметачину у два града. Након овог похода стадо је ухваћено како заједно дрема. 

Слонови су наишли на ферментирано жито, које су попили и након тога пијани наставили да руше све по граду.

Слонови који дремају

Фотографија из ваздуха приказује три одрасле јединке у заштитном троуглу око младунчета, док су се остали наређали около, док дремају после вишемесечног хаоса.

Прочитајте још: Да ли му се свиђам? Седам сигурних знакова да сте га опчинили!

Стадо је прешло више од 450 километара преко југозапада земље током више од годину дана након што је побегло из националног резервата природе у марту 2020. године.

Њихов мотив за одлазак и куда тачно иду збунио је стручњаке. 

Пијанчење по граду

Поход је укључивао и приступ ферментираном житу у округу Мојианг, који их је напио.

Процењује се да су слонови направили штету у износу од милион фунти.

Двоје слонова је било толико пијано да нису могли да наставе даље, док је остатак стада јуришао на улице града Јуки у Јунану. Шест сати су претурали по кантама, разбијали гаражна врата и присиљавали хиљаде људи да напусте своје домове. Један је чак отворио спољну славину за воду како би цело стадо могло попије пиће.

Прочитајте још: Погледајте жену која је родила 10 беба у ЈЕДНОЈ ТРУДНОЋИ: Породиља из Јужне Африке оборила Гинисов рекорд? (ФОТО)

Процењено је да су слонови направили штету у износу од милион фунти и уништили 60 хектара усева.

Раније овог месеца стадо је ушло у округ Јининг и кренуло на главни град државе Кунминг, дом за осам милиона људи. Као резултат, 400 полицајаца је распоређено да помогну у постављању 18 тона кукуруза, ананаса и друге хране у нади да ће их то зауставити.

Али замка није успела и слонови су наставили да марширају даље, након што су, подразумева се, почистили све пред собом што је било јестиво.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas