Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Спремите се, јер следе неизбежне ПРОМЕНЕ! Плутон пролази кроз хороскоп САД и каже: Ништа није онако како изгледа!

Средином новембра очекују нас бурни дани, нарочито на тржишту новца и финансија. Нису само у питању амерички председнички избори и ковид, већ свеопшти прекид досадашњих правила и структура.

1604920652_Depositphotos_4306963_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Налазимо се у космичкој етапи која би се могла описати различитим метафорама. Крешендо у музици означава поступно појачавање тона. Речица извире из стене, постаје све већа, да би на крају постала моћна снага која носи све пред собом.

Прочитајте још: Шокирани египатским ХИЈЕРОГЛИФИМА у Аустралији археолози имају само ЈЕДНО ОБЈАШЊЕЊЕ

Како је све почело? Пролећна равнодневница, Сунце у Овну 20. марта увек је нови почетак, а Марс који влада Овном образовао је коњункцију са Јупитером, Плутоном у Јарцу и Сатурном у Водолији, што је био директан позив на акцију. Сада смо у периоду Шкорпије, знаку труљења, трансформације и регенерације. Дубинска промена је у току.

Све замршено ће се до 20. новембра отворити.

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

40 дана
Меркур је кренуо директно 3. новембра и то ће донети рашчишћавање ситуација. Од уласка у "сенку" 24. септембра до директног кретања протекло је тачно 40 дана. У хришћанству је овај број симбол искушења и усавршавања, време чекања и припрема пре важног догађаја (душа покојника одлази на онај свет 40 дана, бабине трају 40 дана).

Меркурова сенка
 
Да се заиста ради о специјалној припреми која прожима и повезује актуелне аспекте, говори квадратура Меркура у Ваги са Сатурном у Јарцу, на самом почетку и крају овог процеса, у којем кроз искуство (понекад тешко) долазимо до мудрости.

Препреке, препреке...

Да бисмо сазрели и постали одговорни потребно је да превазиђемо препреке и одлагање. "Гледано из авиона", ово звучи епски, моћно, док "на терену" изгледа сасвим другачије. Не брините, на практичном, земаљском нивоу, све оно што се замрсило има шансе да се исправи до 20. новембра, када Меркур излази из "сенке" (зоне у којој се одвијало ретроградно кретање).

Прочитајте још: Решење ТАЈНЕ СТАРЕ 130 ГОДИНА! Одао га ДНЕВНИК: ЏЕК ТРБОСЕК је био Х. Х. Холмс, иначе рођак МЕГАН МАРКЛ

На дан изласка (3. новембра) у Америци су били председнички избори. Натални хороскоп САД указује на огромне промене које су већ започеле. Довољна је опозиција наталног Меркура на 24.12 степени Рака у осмој кући (банке, бизнис) и наталног Плутона на Јарца у другој кући финансија, па да дође до слома под утицајем актуелног транзита. То је више пута спомињани кардинални Т-квадрат који чине Јупитер, Плутон и Сатурн у Јарцу у квадрату (90 степени) са Марсом у Овну и Меркуром и Венером у Ваги.

У САД се ради о новцу, доћиће до експлозије и ланчано ће запљуснути цео свет.
Ради се о новцу! Ужас!
Дакле, ради се о новцу, а новац је енергија. Можемо претпоставити да ће доћи до експлозије која ће ланчано запљуснути цео свет. Пред нама су бурни дани средином новембра. Космички утицаји ће се лепити један на други и грудва ће почети да се котрља.

Овај аспекат носи у себи велику снагу и позив на акцију, али и дисбаланс, јер, место у Раку је "празно". Међутим, то са Америком није случај, јер се њен натални Меркур налази ту, градећи са транзитним планетама моћан "пропелер".

Прочитајте још: ЛИНКОЛН је три пута видео ВАНЗЕМАЉЦЕ, а ЗНАО је да ће бити УБИЈЕН

Стрпљиво је чекао годинама да баш сада изађе на сцену. Поред тога, Сатурн крајем новембра, а Јупитер почетком децембра транзитирају преко наталног Плутона САД.

Сусрет Сатурна и Овна увек доноси тектонске поремећаје. Ево примера!

Сусрет Сатурна и Плутона увек доноси тектонске поремећаје у структури друштва. Примери за то су почетак Првог светског рата и подела света после Другог светског рата. Ако се вратимо још даље у прошлост, пад Римског царства 476. године такође је обележио овај утицај, Сатурн-Плутон у Лаву. А, све је изгледало тако моћно, неуништиво и вечно. О томе можете читати ОВДЕ.

Хаос, владаће хаос, а медији уносе забуну.

Савременици великих друштвених промена немају јасну слику, за то је потребна временска дистанца. Видљива је доминантна хаотична енергија која има магнетску привлачност и потребно је опрезно се кретати кроз њу, да не бисмо постали колатерална штета масовних догађаја. Треба наћи мир и веровати у себе да ћемо се снаћи у свакој ситуацији која се појави пред нама.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Наше очи виде само оно што је на површини, што је у главним медијима. То је чиста манипулација која уноси забуну. Сада нам је потребна интуиција и мудрост унутрашњег вида да нас води.

Комплетан текст Тање Вељковић можете прочитати у штампаном издању ТРЕЋЕГ ОКА!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas