Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОЧЕО ЈЕ ПУН МЕСЕЦ У ВОДОЛИЈИ! Припремите се за ВРТОГЛАВЕ промене: Овну све иде на БОЉЕ, Бикови нек стисну песнице - требаће им!

Сви ћемо на неки начин изаћи из своје зоне удобности! Како ће се овај пун Месец одразити на остале знакове хороскопа?

1629131867_maras-i-baca.JPG
Фото: YоутубеПринтсцреен
Oglas

Пун Месец у Водолији имамо од 22. августа 2021. године, и то други пун месец у овој години. .

Први пун Месец у Водолији смо имали у јулу и он је био почетак, а са овим пуним Месецом имамо тако рећи крај, крај односа, лажи, ослобађање, слободну вољу!

Све што смо започели у Јулу сада са овим Месецом завршавамо. Помоћи ће нам да се ослободимо свега сувишног, даје нам слободу да кренемо напред, више немамо терет на леђима.

Водолија је сама по себи бунтовна, не воли лаж и ограничења

Јасно и прецизно видимо ствари и више нема лажи зато што истина побеђује. Пошто је пун Месец у Водолији, старе ствари сагледавамо на другачији начин, такође ће нам дати ветар у леђа да почнемо да радимо нове иновативне ствари за које можда у ранијем периоду нисмо имали храбрости.

Ован

Пун Месец вам доноси ослобађање на духовном нивоу. Рашчишћавање са прошлошћу. Следе промене што се посла тиче које иду на боље.

Бик

Промене које долазе, неће бити лаке. Сукоб са ауторитетом или са мушкарцем који може да буде отац, супруг или емотивни партнер. Јаке и грубе речи следе па би било најбоље да се примирите и да не трошите енергију и да избријите до 10!

Близанци

Доноси вам лепе промене, везане су за каријеру или промене везане за иностранство -отвара вам се могућност да промените земљу или да преко посла сарађујете са странцима што ће донети путовања.

Рак

Ви нећете имати велике промене. Све стари иду својим током. Овај пун Месец вам на неки начин доноси мир је се све дешава по редоследу без промена.

Лав

Пун Месец вам доноси промене које ћете осећати целе године.Промене се односе на сваки сегмент вашег живота љубав, каријера, породица и здравље. Бићете исцрпљени и нећете имати концентрацију. Било би добро да се посветите себи и да будете потпуно искрени у вашим личним разговорима.

Девица

Вама се овај пун Месец дешава у 6 кући а то је кућа здравља. Било би лепо када би повели више рачуна о свом менталном здрављу јер вам овај пун Месец може донети психичку кризу и напетост.

Вага

Вама следе промене када су навике у питању и љубавни односи. Сами ћете увидети које су то навике које вам здравствено сметају и ту радите оштар рез. Када је љубав у питању везе које су на климавим ногама сада пуцају и кроз прекид те везе ви налазите лични баланс.

Шкорпија

Вама се промене дешавају у каријери и љубави. Каријера креће великом променом на боље. Следи и увећање финансија. Што се љубави тиће ту сте напети и то вам утиче на психу па ћете у вереме пуног Месеца бити психички напети и растројени.

Стрелац

Вама ће на испиту бити пријатељство. Ту долази до реза. Тачно ће се искристалисати ко су вам пријатељи а ко не. Лажна и површна пријатељсва завршавате.

Јарац

Промене везане за посао. Предстоји вам буђење које ће вам донети снагу да промените посао. Слободно то урадите јер са тим потезом ви улазите у потпуно ново окружење и финансије вам се драстично повећавају што вам даје самосталност а то је вама од пресудног значаја.

Водолија

Вама овај пун Месец буди јаке емоције. У вама се јавља потреба да све ствари поготово када су емотивни односи у питњу рашчистите и да јасно кажете сваком шта мислите. Та велика количина јаких емоција може довести до исто тако до јаког емотивног пада па би било најбоље да што више времена проводите у природи и да се опуштате јер после оваквих разговора вама је потребно пуњење батерија.

Рибе

Вама овај пун Месец доноси јаку интуицију. Дешава вам се у 12 кући која је кућа подсвести. Промене ће бити психолошке природе и сада ћете имати снаге да све што вам смета избаците из себе и да направите нови корак у животу без страха и ограничења.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas