Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПЕ ВЕСТИ

Тања Савић после годину дана објавила срећне вести: "Напокон су услишене наше молитве да коначно будемо заједно!" (ФОТО)

Певачица након годину дана, коначно ће загрлити своје синове

1615991069_tanja-savic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Тања Савић на друштвеној мрежи Инстаграм, поделила је срећне вести. Правда је коначно задовољена и њени синови ће ускоро бити у њеном загрљају. Певачица је добила старатељство над децом, које је пре тачно годину дана без њеног пристанка, супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију.

Прочитајте још: Милица Зарић искрено за Магазин Новости: Све о улогама, новим младим глумцима и "Тајни винове лозе"

Ружан период је остао иза њих и Тања, коначно може да ужива у љубави својих синова.

- Моје две највеће љубави. Максим и Ђорђе. Свих ових 335 дана без вас било је узалуд. Иако сам била јако усамљена, некако, уз вас смех који (упркос физичкој раздвојености од вас) никако није јењавао у мојим мислима и био ми је уједно и пострек за дан кад вас будем поново видела. Тај глас ми је давао наду. Глас мојих анђела. Само ми знамо како је та љубав између нас чаробна. Нешто што се рецчима не може описати. Али погледом и осмехом може. Ти моменти кад се разумемо и када не говоримо немају цену. Док се све време од куће до школе дрзимо за руке...

- Док ноћима лежимо заједно и смејемо се мојим смешним измишљеним бајкама. Све је то било прекинуто на једно време. Живот није бајка...Бити мајка је Божији позив да будеш борац и учитељ. Када од ученика постанеш учитељ е то је онда победа. Победа над самим собом. Ви сте моји хероји. Дали сте ми снагу да издржим. Чувам своју радост и трептај у срцу за наше немирне и разигране будуће дане. Напокон су услишене наше молитве да коначно будемо заједно! Воли вас мама. Пс. Хвала вама што сте били ту увек када је требало. Ја сам најсрећћнија мама" - написала је Тања. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas