· · Коментари: 0
СМЕШНО

Тражила је развод од супруга, а разлог ће вас разбеснети

Разводи су увек болни, али ова жена је запрепастила све својим разлогом да се растане од мужа

1598871745_Depositphotos_189075822_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос

Једна жена из Индије, затражила је на суду развод након 18 месеци од супруга, због невероватних разлога. Она је тврдила да је он превише воли и да се никада није посвађао са њом, што она никако не може да прихвати.

Прочитајте још: "Весели се српски роде због слободе": Са српског Косова ођекнула ПЕСМА - послата ПОРУКА Милу Ђукановићу (ВИДЕО)

Фото: деспоситос

Суду је објаснила да је он кувао и чистио, као и да јој је помагао у кућним пославима: - Не виче на мене и није ме никада наљутио. Чак и кува за мене и помаже ми у обављању кућних послова. Кад год погрешим, увек ми опрости. Хтела сам да се свађам са њим. Не треба ми живот у коме се супруг у свему слаже са мном - рекла је ова незадовољна жена.

Након што су је саслушали, збуњени поротници шеријатског суда одмах су одбили њен захтев који су описали као неозбиљан и замолили брачни пар да сами реше своје несугласице. Ипак, жена није стала на овоме. Након што је одбијен захтев за развод брака, обратила се члановима локалног већа, али су је и они одбили да се мешају у њен брак након што су саслушали приочу.

Прочитајте још: Када су у Радојеву ископали Милошев леш, сви су ЗАНЕМЕЛИ - Одмах је наређено да се ископа и његових 11 ЖРТАВА

Судећи према локалним медијима, тужени супруг рекао је како мисли да није направио ништа ненормално, већ је само желео да буде савршен муж.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.