Oglas
· · Komentari: 0
SMEŠNO

Tražila je razvod od supruga, a razlog će vas razbesneti

Razvodi su uvek bolni, ali ova žena je zaprepastila sve svojim razlogom da se rastane od muža

1598871745_Depositphotos_189075822_s-2019.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Jedna žena iz Indije, zatražila je na sudu razvod nakon 18 meseci od supruga, zbog neverovatnih razloga. Ona je tvrdila da je on previše voli i da se nikada nije posvađao sa njom, što ona nikako ne može da prihvati.

Pročitajte još: "Veseli se srpski rode zbog slobode": Sa srpskog Kosova odjeknula PESMA - poslata PORUKA Milu Đukanoviću (VIDEO)

Foto: despositos

Sudu je objasnila da je on kuvao i čistio, kao i da joj je pomagao u kućnim poslavima: - Ne viče na mene i nije me nikada naljutio. Čak i kuva za mene i pomaže mi u obavljanju kućnih poslova. Kad god pogrešim, uvek mi oprosti. Htela sam da se svađam sa njim. Ne treba mi život u kome se suprug u svemu slaže sa mnom - rekla je ova nezadovoljna žena.

Nakon što su je saslušali, zbunjeni porotnici šerijatskog suda odmah su odbili njen zahtev koji su opisali kao neozbiljan i zamolili bračni par da sami reše svoje nesuglasice. Ipak, žena nije stala na ovome. Nakon što je odbijen zahtev za razvod braka, obratila se članovima lokalnog veća, ali su je i oni odbili da se mešaju u njen brak nakon što su saslušali prioču.

Pročitajte još: Kada su u Radojevu iskopali Milošev leš, svi su ZANEMELI - Odmah je naređeno da se iskopa i njegovih 11 ŽRTAVA

Sudeći prema lokalnim medijima, tuženi suprug rekao je kako misli da nije napravio ništa nenormalno, već je samo želeo da bude savršen muž.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas