· · Коментари: 0
ЉУБАВ

СЛАТКЕ СИТНИЦЕ које вам могу помоћи да му покажете КОЛИКО ВАМ ЗНАЧИ: Мале ствари су све у вези

Док светлуцави комад накита умотан у малу кутију може бити главна слика о томе како изразити љубав својој посебној особи, понекад се најсмисленије ствари не могу упаковати и уредно упаковати

1648717803_couple-gf98c21755_1280.jpg
Пхото: Пиxабаy

У стварности, постоји безброј ствари које можете дати и можете учинити у својој вези на дневној бази како бисте дочарали колико цените своју вољену особу. Ове акције су заправо прилично мале, али толико комуницирају. На крају крајева, то је оно што подстиче здравље везе. И, као бонус, ова понашања не укључују нужно месечну плату.

Букет цвец́а је леп, али постоји толико много других начина да се изрази наклоност и љубав, а ефекти могу трајати дуго након што цвец́е увене. Мале ствари, мали гестови у вези, тврдим, су неки од најмоц́нијих начина на које можемо да негујемо и градимо наше односе.

Шта су тачно ови гестови који су тако дивни? Свакако који гестови су значајни једној особи можда нец́е бити толико значајни другој. Ипак, следец́е радње преносе поруке које су универзалне:

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

Испружите руку и додирните свог партнера.

Загрљај. Направите масажу стопала. Само зато што. Физички додир не само да је добар, вец́ стимулише ослобађање хормона везивања, што промовише блискост и опуштање

Похвалите свог партнера.

Никада не потцењујте моц́ да партнеру кажете нешто лепо и искрено о свом партнеру

Чуј свог партнера.

Када ваш партнер нешто дели са вама, слушајте свог партнера. Шта желе да знате? Да ли желе да им будете подршка? Покушајте да признате шта год чујете.

Препознајте постигнуц́а вашег партнера.

Признајте када им се нешто добро догодило, када су били похваљени.

Пхото: Пиxабаy

Захвалите се свом партнеру.

Улагање свесног напора да изразимо захвалност може бити моц́на компонента у свим нашим односима.

Урадите нешто за свог партнера без разлога

Само зато што знате да ц́е то бити цењено, само зато што ц́е измамити осмех на њега или њу. Ово може бити рутинска дневна активност или посебна прилика. Требате неке идеје? Ово не мора бити сложено. Оставите пост-ит поруку негде где ц́е је ваш партнер видети. Пошаљите неочекивани текст да бисте се поздравили. Свратите до његове или њене омиљене посластичарнице на путу куц́и уз посластицу само зато. Испразните машину за прање судова, ако то није нешто што вам се обично делегира у вашој вези. Суштина је да познајете своју драгу и знате шта би за њих значило.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Да ли знате шта је ХЕЛИКОПТЕР ПОЗА: Многи тврде да доводи до ИНТЕНЗИВНОГ ОРГАЗМА

Закључак је следец́и: Ова понашања промовишу везу и интимност који су фундаментални за здравље односа. Веза и интимност директно се односе на вец́е задовољство у вези, што се наравно преноси на свеукупно позитивно благостање.
Када ваш партнер или партнер учини нешто љубазно, промишљено или посебно за вас, без обзира колико мало, осец́ате се добро. Извођење малих гестова је корисно за везу јер су ова понашања богата комуникацијом и преносе толико тога. Раздвојите ово мало, учините нешто љубазно или промишљено, чак и ако је мало:

Зашто су мале ствари толико важне за здравље ваше везе?

Пхото: Пиxабаy​

Када ваш партнер или партнер учини нешто љубазно, промишљено или посебно за вас, без обзира колико мало, осец́ате се добро. Извођење малих гестова је корисно за везу јер су ова понашања богата комуникацијом и преносе толико тога. Раздвојите ово мало, учините нешто љубазно или промишљено, чак и ако је мало:

Саопштава поштовање према свом партнеру. Можете рец́и себи: „Мој партнер је обрац́ао пажњу на оно што ми је важно. У суштини, поштовање = брига.
Показује да је ваш партнер уложио напор. Због ових гестова, знате да се ваш партнер труди да покуша. Ово само јача осец́ај сигурности у вези.
Говори вам да ваш партнер слуша. Ваш партнер је прилагођен лошим данима и позитивним тренуцима и шта би вам било значајно у одређеној ситуацији.
Све ово, заједно, промовише емоционалну блискост и интимност, осец́ај сигурности у вези и јача ваше везе, везе и укупну интимност.

Поента је да су неке од најупечатљивијих ствари које партнери могу да ураде једно за друго су ови промишљени и персонализовани гестови који изражавају бригу или љубав. Ох, и још једна ствар, ако волите свог партнера, обавестите свог партнера! Спусти слушалицу и реци: „Волим те“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.