Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАСКЕ ЗА ЛИЦЕ

ЗЕЛЕНЕ маске носе поуздани људи, а шта говори МАСКА са шљокицама о вама?

Покажи ми маску коју носиш и рећи ћу ти каква си особа!

1593094317_maska.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Обичне зелене, шивене са дезеном, украшене или са националним обележјем - маске у доброј мери показују какава је особа која је носи.

Прочитајте још: Од старе мараме направите 44 НОВЕ хаљине! (ВИДЕО)

Модни креатори су се брзо укључиле у борбу против Ковида 19 тако што су дизајнирали маске и добро зарадили. Међу њима се истиче Ким Кардашијан која је успела да за један распрода целу линију растегљивих маски које су коштале по осам долара.

Свака маска говори Фото: Депозитфото
Ким Кардашијан је зарадила на корони.

Други су их искористили да искажу своје политичко мишљење, па се на друштвеним мрежама могу видети маске са националним заставама или порукама.

- Маске у нове Т мајице, јер говоре уместо човека - каже Дана Голдштајн, амерички стручњак за друштвене мреже.

Шаљиве маске носе оптимистични људи који се увек дочекају на ноге.

И они који не носе маску шаљу снажну поруку - да су неодговорни, несарадљиви и да на њих не може да се рачуна и у другим областима живота.

Шаљива маска

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I mean, if we have to wear masks they may as well be instructional. Thanks @thatsbullzerk for always being on trend, quirky and making us laugh! • @thatsbullzerk is a local Dallas community mainstay, designing and printing custom t-shirts, hats and accessories, showing off their love for North Texas, specifically Dallas! Their #1 goal is to make people smile and I guarantee they do every time. • Not only are they trendy, but they also have a BIG heart for partnering with local charities and giving back to the community. They’ve been a rock through this pandemic by lifting spirits of frontline healthcare workers by making a custom design “I am Freaking Essential” tee and delivering it to them. • Check out all their incredibly creative merchandise online at www.bullzerk.com ~ I bet it’ll make you smile! 🤩 🌮🌮🌮 P.S. This is not sponsored, I just love an awesome, local entrepreneur doing good things in the community!. . . . . . #petitegreek #theirstorytold #bullzerkselfie #bullzerkdallas #lowestgreenville #lowestgreenvillecollective #dallasentrepreneurs #entrepreneurs #dallasretail #dallas #womeninbusiness #maskdesigns #customtees #freakingessential #inserttacos

A post shared by PetiteGreek (@petitegreek) on

Ако већ морају да се носе нека, бар, буду занимљиве- сматрају људи који увек имају позитиван став према животу.

Весела маска Фото: Youtube/ screenshot TRT World

Зелена маска

Обичну папирнату маску купљену у апотеци носе људи који су поуздани, прилагодљиви и одговорни.

Зелене маске носе поуздани, а уклопљене са гардеробом трендсетери

Шарена маска

Особе које сваки дан успеју склопе маску са гардеробом коју носе завређују сваку похвалу. Ови људи воде рачуна о свом изгледу, моду прилагођавају себи и из сваке ситуације успеју да "извуку" максимум.

Порука је занимљива, али дечији дезен није.

Дечији дезен

Маске са поруком је занимљива, а са дечијим дезеном, попут Микија Мауса, које носи одрасла особа говоре да је незрела. Ово нарочито важи за људе који имају неколико таквих маски, па их свакодневно мењају. Са друге стране, ако неко има једну такву маску, а добио је на поклон - претходна карактеристика не важи.

Дизајниране маске

Штрас и шљокице Фото: Youtube/ screenshot TRT World

Оригинал или кинеске - често се могу видети људи који на лицу носе маску са натписом неког бренда. Да ли су снобови? Не, они су "модни робови".

Прочитајте још: Са 20 "терајте" моду, са 30 истакните предности, са 40 покријте колена!

Са шљокицама

У арапским земљама и Турској појавиле су се маске са штрасом и бисерима, па светлуцају и могу да се носе у вечерњим приликама када дама треба да буде елегантна.

У свечаним приликама и весељима где је много људи то је одлично и рационално решење уколико се носе са једноставном хаљином.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas