Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НУМЕРОЛОГИЈА

ЖИВОТ ИМА 7 ЦИКЛУСА: Проверите у ком се ви налазите и шта можете очекивати

Тумачење животних циклуса по редоследу планета.

1607342570_acient-planet-1841699_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Наука је већ утврдила Хипократову поставку да се тотална измена ћелија у човеку дешава сваких седам година. Седмичне етапе су примећене у многим појавама међу живим бићима, а астролошки се могу погледати и кроз седам животних циклуса.

Дакле, до 7. године се ослобађа енергија детета. Велики су глава и очи (Сунце и Месец), радост, почетак школовања и ова етапа се завршава одбацивањем млечних зуба.

До 14. године човек показује мајмунски немир, опонашање, знатижељу, игра, несташлук. Све је под симболиком несташног Меркура.

Прочитајте још: Израчунајте свој БРОЈ и проверите каква је СУДБИНА ВЕЗАНА ЗА ВАШЕ ИМЕ!

До 21. године се јавља меланхолија, облине, пубертет. Све појаве опонашају особине елегантне, заљубљене и провода жељне Венере.

До 28. године наступа младалаштво, развој мишића. У овом периоду човек је свадљив, борбен, спреман за битке. Ексцентричност је идентична основним особинама које описује Марс.

До 35. године човек ствара породицу, децу. У овом периоду га муче дилеме и немири услед несређености, па се то повезује са немирношћу астероида.

Прочитајте још: Сазнајте коју сте ЗВЕЗДУ ДОБИЛИ ПО РОЂЕЊУ: Уз помоћ ФОРМУЛЕ израчунајте судбинску повезаност са људима око себе

Фото: Депозит

 

До 42. године је период успона, врхунског успеха и сталожености што одговара симболици Јупитера.

До 49. године се завршава зрелост, таленти и могућности су већ испољени, пут је утврђен, а особа постаје све више конзервативна и мирна. Лице поприма боју земље, спорије се креће, почиње костобоља као и прве хроничне болести. То одговара понашању Сатурна.

Након овог циклуса живот се своди на вегетирање и враћање уназад до сенилности. По Хипократу је 63. година критична, а 72. граница живота.

Прочитајте још: Можда сте по природи ШАРМАНТНИ, а можда ипак ФИЛОЗОФИ! Сатница рођења све говори о вама...

Први знаци старости - Неке астролошке школе тумаче животне циклусе по редоследу планета. Нису одређене прецизне године, али први знак старости указује доминација Сатурна, а то је онда када човек почиње да бледи и тамни у лицу, губи тежину и висину и постаје забораван.

Након седмогодишњег таквог циклуса наступа циклус Урана, када се често каже да особа подетињи. Након тога наступа царство Нептуна, човек је глув, дементан, слабовид... То су знаци да је одлазак у вечну тишину близу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas