Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЕНИЈЕ

Доктор Раковачки је пре 80 година у Београду лечио ТЕСЛИНОМ струјом многе болести, а апарати се налазе у музеју

Хиљаде болесних, невољника свих врста, долазило је по помоћ у Електротерапијски институт у Београд, где их је лечио др М. Илић Раковачки.

1604398738_TheLifeGuidee.PNG
Испред времена Фото: Yоутубе/ сцреенсхот Тхе Лифе Гуиде
Oglas

Они којима је требало, дошли су до доктора Раковачког и исцелили се. Ово су реченице из "Времена", које у броју из фебруара 1940. године целу страну посвећују "Теслиној струји високог напона по Цајласовој методи којом др М. Илић-Раковачки лечи многе болести".

Новинар "Времена" је посетио лекара.

Новинар београдских дневних новина посетио га је у његовом Електротерапијском Институту, у Римској улици број три, код Бајлоновог трга. Док су у великим, модерним чекаоницама, у удобним наслоњачама, пацијенти седели чекајући стрпљиво свој ред, новинар је са др Раковачким направио подужи интервју.

Прочитајте још: Био је ОМИЉЕН СРПСКИ ВЛАДАР: Деспот Стефан је СПАВАО ОКОВАН и ноћу ШЕТАО по селу, а разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА (ФОТО)

- Цајласова метода је рационална примена Теслине струје високог напона, са свим комбинацијама. Њу је пронашао наш велики научник Никола Тесла још 1890. године и успешно је на себи испробао. Он је употребио струју од око милион волти. На бази тога открића, др Цајлас је вршио успешне експерименте и, када сам код њега радио као асистент пре десет година, успео је да конструише и рационално примени апаратуру од око 600.000 волти, као први зачетак.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Више од 50.000 пацијената
За десет година примене ове  методе, кроз ординацију др Раковачког прошло је више од 50.000 пацијената оба пола, разних професија, доба и обољења.

- Моја најновија апаратура може да да од један до три милиона волти, тако да се успело да данас лечимо поједине случајеве са ултра кратким таласима од око 100 милиона трептаја у једној секунди - испричао је др Раковачки.

Лечим ултра кратким таласима.

Др Раковачки је објаснио и практичну примену Теслине струје високог напона у третманима.

- Главно је да се одреди дијагноза болести. Када смо са тим начисто, онда се и код сваког болесника болест третира и лечи посебним комбинацијама и дозама. Али болесници истих група лече се у групи, јер они преносе, допуњују се електрицитетом, услед електричног пражњења апаратуре.

Прочитаје још: Решење ТАЈНЕ СТАРЕ 130 ГОДИНА! Одао га ДНЕВНИК: ЏЕК ТРБОСЕК је био Х. Х. Холмс, иначе рођак МЕГАН МАРКЛ

Текст о "најјефтинијем лечилишту у Југославији" Фото: Треће око

Објаснио је др Раковачки да је лековитост струје високог напона у томе што се "постиже оживљавање дегенерисаних ћелија, са овим, очигледно, и умртвљених органа, под условом да већ нису потпуно мртви." Једни болесници добијају електричну масажу, други јаке таласе, трећи ситне, док се лечење ултра-кратким таласима примењује само у специјалним и одређеним случајевима.

Убија и бактерије
Струја јаког напона има своје специфично дејство на нервни систем, на измену материја у телу, а убија и бактерије које се у организму налазе. Топлота се не осећа, пошто је дубинска.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Ултра-кратким таласима постиже се висока температура, унутрашњим загревањем, а тим се појачава циркулација крви. Тако се долази до корисне брже измене сокова између крви и ткива, врши се регенерација ћелија.

Лепеза болести је широка

Лепеза третмана болести употребом Теслине струје у Електротерапијском институту била је широка:

- То су разна нервна обољења. Хронична обољења зглобова и мишића, одузетост, грудне болести, плућне марамице, срца, обољење чула вида, слуха, мириса, астме, обољење желудачног цревног тракта, жучне кесе, јетре, крвних судова, склерозе, извесне форме цревних чирева, обољење простате, полних органа, при чему се комбинује ова метода са кратким таласима, затим гихт, рахитична обољења код деце. Нарочито брзо се постижу позитивни резултати код дечијих обољења као парализе, малокрвности, слабуњавости...

Прочитајте још: Мистерија Хртковаца БРУЈИ СРБИЈОМ: После ЗЛАТНЕ КАЦИЦЕ, лопови ПЉАЧКАЈУ римске виле под окриљем ноћи и траже БЛАГО (ФОТО)

Тесла Фото:  Yоутубе/ сцреенсхот Тхе Лифе Гуиде

Новинара су, зато, интересовала и искуства самих пацијената. Оних које је сама невоља довела у Електротерапеутски институт у Римској улици. Па констатује:
"Свет нагрнуо из целе земље, као на ћабу. Долазе. Одлазе. Прича се. Испреда се читава легенда..."

Дете је било рахитично

У чекаоници жена држи у крилу девојчицу, стару око три године. Прича:

- Било је то дете рахитично, мрзовољно. Кости и кожа. Немоћ. Већ сам била очајна. И, ето... Друго дете. Ипак, свратим опет, с времена на време, код господина доктора за упутства, због исхране...

Прочитајте још: Шокирани египатским ХИЈЕРОГЛИФИМА у Аустралији археолози имају само ЈЕДНО ОБЈАШЊЕЊЕ

Рат и године које су уследиле прекриле су брзим заборавом др Раковачког и његове методе лечења. Неки су тврдили како је његова драгоцена евиденција нестала, јер није било интереса да постоји нешто јефтино и ефикасно, очигледно и веома конкурентно у то време много скупљим, мада не и ефикаснијим, конвенционалним лекарским методама.

Архива у Теслином музеју крије безброј тајни Фото: Депозит

Теслину поставку да је електромагнетна равнотежа у ћелијама основни предуслов заздрав, нормалан живот, потврдио је и немачки инжењер ифизичар Роберт Ендрос, који је серијом експеримената утврдио даунутрашњи електрицитет омогућава ћелији даради према сопственом ритму...

Данас се трујом лече кичма и реума.

Само лечење Теслиним струјама је с временом постало врло ефикасно у лечењу, пре свега, болести кичме, реуме, артритиса, али и за јачање организма и психичко оздрављење.

Прочитајте још: АНТАРКТИК крије НАЈВЕЋУ ТАЈНУ на свету: АТЛАНТИДА се налази под ледом?

Теслина медицина данас се примењује само у основном облику, преко магнетних поља и високофреквентних струја. Магнетна поља омогућавају да се органи обнове, пошто је електрицитет у основи свих структура. Високофреквентне струје су у стању да зауставе деобу бактерија и на тај начин стварају услове имуном систему да успешније брани организам, а оба Теслина апарата за лечење високофреквентним струјама налазе се у Београду, у Музеју Николе Тесле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas