· · Коментари: 0
ЕНИГМА

ПОСТОЈИ СНИМАК: СКРОМНИ отац Креспи је после смрти ОТКРИО где је побегао ХИТЛЕР (ВИДЕО)

Бивши амерички пуковник тврди да је осамдесетих година 20. века пронашао и разговарао са Хитлером.

1599647959_Hitler.png
Фото: Депозитфото

Старе теорије често се појављују у новом издању, али ова последња, о томе да је Адолф Хитлер избегао смрт у опседнутом и разрушеном Берлину тако што се склонио у Ватикан, а одатле после десетак година отишао да служи као свештеник у градић Куенца у Еквадору, у Јужној Америци, пропраћена је и видео-снимком који га приказује пред крај његовог живота!

Прочитајте још: ЛИНКОЛН је три пута видео ВАНЗЕМАЉЦЕ, а ЗНАО је да ће бити УБИЈЕН

Прича почиње када је, почетком 80-их година бивши пуковник америчке војске Вендел Стивенсон путовао за Еквадор и у близини Куенце, у усамљеној хришћанској мисији, упознао оца Креспијем, старца од око 90 година. Био је убеђен да је старац са бујном брадом Адолф Хитлер.

Посећивали га Немци
Био је вегетаријанац, као и Хитлер! Плаћао је и сељацима да чувају мисију, а мештани тврде да су га често посећивали локални Немци,

Све што је могао да сазна о "оцу Креспију", указивало му је на то, од физиономије, чудног акцента који је имао и начина на који је, као и Хитлер, изговарао слово "р", па до невероватне уметничке колекције. Живео је пустињачки, а као свештеник наводно је давао новац сваком члану своје конгрегације по завршетку службе.

Сусрет Креспија и Вендела Youtube/ screenshot PacLives
Када је отац Креспи умро коцкице су се сложиле!

Стивенсонове тврдње тада нико није хтео да слуша, али када је "отац Креспи" умро 1982. године, коцкице у мозаику сложиле су се на чудан начин. Више од две хиљаде људи дошло је на сахрану, осим локалних Немаца и "читави тимови људи из Европе", како је рекао шеф полиције Куенца, од којих су већина били Немци и имали наоружану пратњу.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Скромни отац је имао краљевску сахрану и мраморну гробницу која се до данас украшава свежим цвећем!

Погреб је био краљевски - Керспи је положен у гробницу од белог мермера која се, од тада па све до данас, чисти једном недељно и редовно украшава свежим цвећем, а све то финансира непознати "обожавалац".

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

После смрти, о оцу Креспију су откривене необичне ствари - у кући имао је колекцију уметнина, вредних на десетине милиона долара, а већина предмета водила је порекло из приватне збирке Адолфа Хитлера, која никада није пронађена. После сахране, два карго-џета утоварила су ово благо и одлетела у непознатом правцу!

Вавилон
Стивенсон је видео-камером забележио артефакте из Вавилона, којима је отац Креспи био одушевљен и чувао их у планинама Еквадора. Хитлер је намеравао да подигне нови немачки град Германију, по угледу на Вавилон!

Вендел Стивенсон је те 1981. године прегледао на хиљаде Хитлерових фотографија и све више био убеђен да није погрешио, поготово када је покушао да повеже конце нејасне биографије "оца Креспија".

Биографија оца Креспија је  спорна и сумњива...

Свештеник је, наиме, тврдио, да је пореклом из италијанско-аустријске породице са севера Италије и да је дошао у Ватикан крајем 1943. године. Тамо је похађао семинар и добио статус искушеника, па свештеника. Иза зидова Ватикана, међутим, догађало се нешто чудно, што се никада пре а ни касније није десило - искушеник је постао управник за уметност у Архиву Ватикана! Положај му је омогућио да прима уметничке колекције непроцењиве вредности, већином оне које су уграбили нацисти и пале су у руке Ватикана.   

Сахрана Фото: Треће око
Послат је у село у којем се крио Марин Борман.

У Екватор је отишао 1956. години као свештеник. Тачније у Куенце, у којем се скривао злогласни Мартин Борман и многи други нацисти избегли из Берлина. Званично, Борман је 2. маја 1945, извршио самоубиство, али је Симон Визентал имао другачије доказе.

Прочитајте још: "Чуо сам мрмљање, у трену га бели дим прогутао": ВОЗ пун путника ушао у тунел у Ломбардији и НЕСТАО заувек

Стивенсон тврди да је и истина о идентификовању Хитлерових посмртних остатака била прикривена.
Хитлер је "препознат" након упоређивања вилице са снимцима у зубарском картону.  Међутим, никаквих снимака зуба није било!

Тражили су га до 1992.
ФБИ је скинуо Адолфа Хитлера са списка особа за којима се трага - тек 1992. године.
Препознат је на основу зуба, али снимак није постојао...

Сви Хитлерови медицински картони и забелешке су уништени пре доласка Црвене армије и Совјети су једино успели да заробе једну младу зубарску асистенткињу, која је била присутна два пута и асистирала када је зубар чистио Хитлерове зубе. Њу су терали да се "сети" изгледа Хитлерових зуба и нацрта их, што јој никако није успевало ни после више дана мучења.

На крају, је једна таква скица проглашена за "снимак зуба" и на основу тога потврђено је да се Хитлер убио у "Вучјој јами" 30. априла 1945. године.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Отац Креспи је умро - 30. априла, али 1982. године! Осим тога, отац Креспи рођен је 29. маја 1891. године (Хитлер 20. априла 1889.), али пада у очи што је 29. маја истовремено и датум рођења деде Адолфа Хитлера, 1764. године.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ И ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.