· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Хитлер је побегао у Јужну Америку и живео као жена, а за то сада постоје и ДОКАЗИ

Према историјским књигама, Адолф Хитлер је 1945. године извршио самоубиство заједно са љубавницом Евом Браун. Међутим, постоје информације које указују на другу теорију, да Хитлер није умро, већ је побегао и живео у Јужној Америци, а за то сада постоје и докази.

Где су завршили? Youtube/ screenshot Smithsonian Channel

Званични подаци говоре да је брутални диктатор, посрамљен поразом у априлу 1945. године, пуцао себи у главу, док је његова жена попила таблету цијанида у берлинском бункеру. Њихова тела су брзо спаљена и закопана. Али, шта ако је то изрежирано само да би се скренула пажња док је фирер, за то време, био избављен на сигурно како не би пао у руке Совјета?

Прочитаје још: Од тога колико имате година зависи која ПЛАНЕТА влада вашим животом: Погледајте у којој сте ЖИВОТНОЈ ФАЗИ

Звучи невероватно, али историчар Абел Басти је објаснио ову теорију, уз детаљне претпоставке у својој новој књизи објављеној у Аргентини под називом „Хитлер у изгнанству“.

Герт Норман Андерсен Фото:
Youtube/ screenshot Dbamedia
Подморница је 2016. године нађена на обали Данске.

Кренимо од почетка. „У-3523“, једна од подморница Адолфа Хитлера типа 21, пронађена је лета 2016. код обала Данске. Откривена подморница била је једна од првих дизајнираних за продужену пловидбу под водом, домет јој је омогућавао непрекидну пловидбу до Јужне Америке, преноси данска телевизија. Но, немогућност досадашњег проналажења олупине „У-3523“ подстакла је гласине и теорије завере како је управо том подморницом у Јужну Америку збрисао Адолф Хитлер.

Ловац на благо

Након Другог светског рата било је много гласина да су нацисти, укључујући и Хитлера, са нацистичким златом побегли у сигурност помоћу У-подморнице. Међутим, они који су пронашли олупину тврде да нема доказа како су у подморници били нацистички челници и њихово благо.

У пронађеној подморници није било драгоцености и ишла је ка Норвешкој, а не Јужној Америци.
Пронађени у Аргентини Фото: Youtube/ screenshot Bussiens Insider

Директор музеја Герт Норман Андерсен рекао је: „Гласине говоре да су у подморници биле вредне ствари из Немачке, јер је напуштала земљу иако се рат завршио. Мислим да су гласине настале зато што је „У-3523“ била врло модерна и дизајнирана за дугу пловидбу, а неки су нацисти последњих дана рата заиста покушавали побећи с драгоценостима. Али, ова подморница ишла је према Норвешкој, не према Јужној Америци“.

Андерсен објашњава да је наручено 118 најсавременијих подморница, али су, заправо, само две поринуте. Постоји тек један очувани примерак и изложен је у Поморском музеју Немачке, у граду Бремерхавену, који је био једна од главних поморских база нацистичке Немачке током Другог светског рата. Према Андерсену, подморница је била на тајној мисији када су је бомбардовали Британци, што је додало још „материјала“ за гласине о нацистичким бегунцима.

Руси су открили тајну нацистичку базу на острву Александра Ленд која је конструисана 1942. године.

Лета 2016. долази до још једног обрта. Руски научници открили су тајну нацистичку базу на острву Александра Ленд; налази се на око 1.000 километара удаљености од Северног пола, јавља „Индепендент“. Да ли је преко ње Хитлер побегао у Аргентину? Она је конструисана 1942, само годину дана након инвазије Адолфа Хитлера на Русију, названа је „Шацграбер“ или „Ловац на благо“ и примарно је коришћена као тактичка климатска станица.

Александра је кључ
Урушени бункери, зарђала муниција и друге ствари датиране из периода Другог светског рата нађени су, многи од њих још су у добром стању, захваљујући ниској температури. Острво је било од пресудног значаја током рата, јер су метеоролошки извештаји били кључни за планирање кретања трупа, подморница и бродова.

Напуштена је када су се научници, тамо стационирани, отровали месом белог медведа 1944. године, па су морали да их спасавају подморницом. База је откривена 72 године касније, у њој је пронађено више од 500 објеката, укључујући и добро сачувана документа, преноси „Дејли мејл“.

У устима лешева нађене су здробљене капсуле.

Иако су многи сматрали да се Хитлер убио метком из пиштоља, након што је узео смртоносну капсулу, тадашњи совјетски лекари, према речима архивара Василија Христофорова само су утврдили да су он и Ева у бункеру 30. априла 1945. узели отров.

Хитлерова лобања Фото:
Youtube/ screenshot AP Archive

Руси не одступају

-У устима лешева пронађени су остаци здробљених капсула, око тела се ширио јак мирис горких бадема, војни лекари нису пронашли озбиљније ране на Хитлеровом телу, великим делом било је спаљено, па је совјетска истражна комисија закључила да се ради се о смрти тровањем - каже Христофоров.

Његове тврдње, ако су истините, руше општеприхваћену верзију о крају једног од највећих злочинаца у историји и отварају питања о аутентичности комада лобање која је наводно припадала нацистичком вођи, а чува се у руском државном архиву. Реч је о делу лобање с рупом од метка, али за њу су амерички експерти изјавили да је припадала жени.

- Лобања припада жени старој између 20 и 40 година, а кост је врло танка, док су мушке кости обично кудикамо робусније - рекао је амерички археолог Ник Белантони.
Он је истраживање анализом ДНК обавио у Москви. 

Руски форензичари у мају 1945. ископали су остатке једног тела, за које су сматрали да је Хитлерово, а Евино никада није идентификовано. У највећој тајности пренесени су у источнонемачки Магдебург, где су били закопани све до 1970. КГБ је те године кремирао све Хитлерове остатке, осим комада лобање, крвавог кревета и вилице недоступне јавности.

- Постојао је споразум са Америком да Хитлер побегне како не би доспео у руке Руса - навео је Басти у својој књизи.

Индустријалци су издали Хитлера и он је 1943. променио пол.
Подморницом у слободу Фото:Youtube/ screenshot Smithsoninan Channel

Он додаје. Адолф Хитлер је дошао на власт помоћу немачког крупног капитала, јер је за индустријалце замах ратне индустрије значио прилику за невиђено богаћење. Почела су и улагања у базична истраживања и науку. До 1943. цела монструозна машинерија је функционисала, наизглед, без грешке. Тада долази до преокрета на ратиштима и индустријалци, они што су до јуче подржавали идеју о хиљадугодишњем рајху, окренули су леђа Националсоцијалистичкој партији. Почело је повлачење капитала из „Рајхсбанке“, врхунски научници су преко „пацовских“ канала обавештајних служби масовно бежали, најчешће у Јужну Америку где су наставили свој рад, овога пута за савезнике.

Свестан блиске пропасти, Адолф Хитлер почиње припреме за још једну фантастичну превару, пише Басти у добро документованој књизи. Његови „дублери“ све чешће се појављују, док се он у тајности подвргава тада још апсолутно неиспитаном захвату - промени пола. После такве операције био је спреман за бег у Аргентину.

Хермафродит?
Немачки историчар Клаус фон Штемфер је 1988. дао сензационалну изјаву, тврдећи да поседује валидне документе где Рудолф Хес каже да је Хитлер припадник нежнијег пола. Хесово сведочанство упућује на то да је Адолф Хитлер био недефинисане љубавне оријентације. Наводно, рођен је са недовољно развијеним женским полним органима, а свој мушки изглед има да захвали само непрестаној хормоналној терапији.

Овакве шпекулације су оповргаване од стране званичне науке и медицине, али је чињеница да је грозоморни др Менгеле још увек био жив и здрав деценијама након окончања рата, негде у Парагвају, и да га обавештајне службе нису дирале „у интересу науке“.

Уколико се прихвати чињеница коју су изнели лекари из Аргентине, да је Хитлер умро 1992. године, није тешко израчунати да је тада имао 103 године. Познато је да људи са одликама хермафродита не могу живети дуго, те ово остаје необјашњено. Званичници ЦИА, које су новинари опседали не би ли добили било какав коментар, ћутали су као заливени.

Како је побегао?

Три дана пре наводног самоубиства, Хитлер је наредио да се два леша обуку попут њега и његове супруге. Чекао је до поноћи, потом изашао из свог бункера преко тајног тунела и шуњао се кроз бомбардовани Берлин до авиона на напуштеном пролазу. Прво је летео у Данску, потом Шпанију, затим се запутио у подморницу и побегао у Јужну Америку где је живео све до своје смрти.

Прочитаје још: Ивана Грозног одгајила је СРПКИЊА, а сада је откривено шта је утицало на то да УБИЈЕ НА ХИЉАДЕ ЉУДИ

Нацистичка У-подморница заиста је нестала након Другог светског рата, пронађена је 2016. Такође, многи високопозиционирани нацисти побегли су у Јужну Америку, годинама избегавајући руку правде, а 2015. године откривене информације у документима ЦИА недвосмислено тврде да је Хитлер био међу њима.

Према извору, једна сачувана фотографија приказује обријаног човека са леве стране, бившег немачког СС војника, а човек са десне стране слике требало је да буде Хитлер. Променио је своје име у Адолф Шителмајер.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.