Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Била је симбол ЛЕПОТЕ, а мужеви су је варали: Због стреса је имала неколико побачаја, умрла је од опаке болести у најгорим мукама

Рођена је у Белгији 1929. године, као дете банкара и баронице, а мајка јој је пренела племићке манире

1650639197_odri.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Од смрти Одри Хепберн прошло је скоро 28 година, а током живота популарност јој је донела многе лепе, али и ружне тренутке, што је није спречило да до последњег дана ужива у епитету диве.

Прочитајте још: Овај детаљ из биографије Николе Тесле нико није знао (ФОТО)

Када је напунила шест година родитељи су јој се развели. Отац јој је био нацистички симпатизер и заувек је напустио породицу. Почетком немачке окупације у Европи Одри је отишла са мамом у Норвешку где је похађала балет. Живела је у трошном стану у ком се разболела од анемије, а тада је видела како изгледа патња што ју је касније претворило у борца за људска права.

- Свакодневно су одвозили пуне камионе Јевреја у логоре. Тренутак који ми је и данас у сећању је онај када сам видела једног плавокосог дечака који одлази мирно у сигурну смрт. На себи је имао неколико бројева већи капут и осмех на лицу. Била сам дете које се, посматрајући га, дивило другом детету. Због тога сам свој живот посветила раду у УНИЦЕФ-у - открила је глумица.

Када се рат завршио са мајком се преселила у Лондон. Како би преживеле, мајка је радила разне послове, била је и чистачица и гувернанта, а то је подстакло и Одри да привређује. Пошто је као глумица зарађивала три фунте више него као балерина, одлучила се за ту каријеру.

На велика врата Холивуда ушла је 1953. улогом у филму "Празник у Риму" и тада се преселила у Лос Анђелес. Глумац Вилијам Холден био је њена прва велика љубав. Међутим, када је сазнала да се подвргнуо вазектомији, схватила је да никада неће моћи да буде са таквим човеком.

Свог првог супурга Мела Ферера упознала је 1954. Пре него што су добили сина 1960. када је и њихов брак почео да се распада, Одри је имала два побачаја. Један 1955. године, а други када је на снимању филма "Тхе унфоргивен" пала и сломила карлицу. Лекар јој је рекао да је за то крив стрес, а таболиди су писали да ју је супруг психички и физички злостављао и да због тога не може да изнесе трудноћу.

- Страшно је када вам кажу да вам је беба у стомаку умрла. Оба пута ми се срце сломило - рекла је она.

Од Ферера се развела четрнаест година касније јер је, како се причало, имао љубавнице. Године 1969. удала се за италијанског лекара Андреа, али су се тринаест година касније развели јер је откривено да он има неколико млађих љубавница.

 

- Оба пута сам сачекала да ми синови одрасту да бих се развела - рекла је она.

Од 1980. године живела је с глумцем Робертом Волдерсом. За њега се није удала јер је престала да верује у брак. Почетком 1992. године, враћајући се из Сомалије гђе је отпутовала с УНИЦЕФ-ом, почела је да осећа огромне болове.

Прочитајте још: Како данас изгледају прве седморке у историји: "Лекари су ме саветовали да четворо абортирам" (ФОТО/ВИДЕО)

Лекари су установили да болује од рака црева и плућа. Умрла је у јануару 1993. године.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas