· · Komentari: 0

"Dečko me je ODBIO KAO MUŠKARCA, ali nakon što sam se pretvorila u ženu, ODMAH SE ZALJUBIO" (FOTO/VIDEO)

Neobična ljubavna priča koja će vas naterati da se zapitate

1645615404_pjimage---2022-02-23T122219.702.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/erineternity

Erin Anderson, 22-godišnjakinja iz Ovensboroa u Kentakiju, rođena je kao muškarac po imenu Aron.

Međutim, od malih nogu je znala da želi da postane žena, ali i da ima sklonosti ka istom polu. 
Dok je još uvek bila u "Aronovoj koži", za oko joj je zapao šest godina stariji Džered Noris kojem je i pustila poruku na Fejsbuku. Ipak, Džerard nije bio zaintereovan i nije želeo ni da odgovori na njenu poruku. Sve se, međutim, promenilo kada je Aron započeo transformaciju u Erin.

- Znala sam ga i dodala sam ga na Fejsbuku jer je bio jako sladak. Dok sam još bila muškarac, poslala sam Džeredu poruku na Fejsbuku : "Hej, šta ima?". Ali on nije imao nikakvu reakciju i nije delovao uopšte zainteresovano, pa sam odlučila da više ne pokušavam sa njim - ispričala je Erin.

Ipak, ostali su prijatelji na pomenutoj društvenoj mreži, zapratili su se i na Instagramu, Aron je započeo svoj proces transformacije u ženu i situacija je počela da se menja.

Pročitajte još: "BAKA JE IZBRISALA SVOJU PROŠLOST": Devojka uradila DNK test i otkrila da je porodična istorija LAŽ (VIDEO)

- Prošlo je dve godine od toga kada mi je lajkovao jednu slika na Instagramu, tada sam već izašla u javnost kao trans i žena. Odlučila sam da budem iskrena, pa sam mu poslala poruku sa svojim brojem telefona i za pet minuta mi je odgovorio i počeli smo da razgovaramo - nastavila je svoju ljubavnu priču 22-godišnja transrodna devojka.

Foto: Printskrin/Instagram/erineternityfanpage_

Džered i Erin su počeli da se druže i već nakon nedelju dana su ušli u vezu:

- Pre nego što sam započela vezu sa Džeredom, viđala sam se sa ljudima, ali se ništa ozbiljno nije dogodilo jer su se svi plašili da kažu porodici ili prijateljima. Rekli bi mi da im se zaista sviđam, ali da ne mogu da rizikuju i to je ono što me je najviše bolelo - prisetila se.

BONUS VIDEO:

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.