Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БОЛНА ИСТИНА

"БАКА ЈЕ ИЗБРИСАЛА СВОЈУ ПРОШЛОСТ": Девојка урадила ДНК тест и открила да је породична историја ЛАЖ (ВИДЕО)

Свако има своје тајне, али већина нас не би очекивала да наша породица крије нешто изузетно од нас, али испоставило се да би могло бити много тога што вам рођаци заправо не говоре.

1644825110_20220213_125613.jpg
Фото: Принтскрин/Тикток/thekennedyproj
Oglas

Ово је био случај са једном женом којој се недавно цео живот окренуо наглавачке након што је открила да њена бака крије велику тајну. Неименована жена, која објављује на ТикТок-у, објаснила је како је њена породица недавно урадила ДНК тестове, који су открили велику лаж коју је њена бака вртела годинама - и она је тајну однела у гроб.

Велика тајна

У свом видео снимку, жена је испричала је како је ДНК тест показао њеној породици да имају много рођака по бакиној страни – упркос томе што је старија жена тврдила да је била сироче и једино дете. Сазнали су и да је бака „избрисала прошлост“, променила име и претварала се да је друга раса да би имала „бољи живот“. Рекла је: „Моја бака је однела тајну у гроб и управо смо сазнали шта је то."

Прочитајте још: ПОД ПУНИМ ГАСОМ ЗА БЕОГРАД: Жена почела да се порађа усред ноћи, полиција кренула у потеру, а онда је уследио ОБРТ

„Она је преминула 2002. године и у време када смо мислили да је рођена 1933. знали смо њено име и знали смо да је сироче и да је једино дете и да нисмо имали никакве друге породичне везе са њом и породицом. Линија је живела и умрла са њом. Зато, замислите кзбуњеност када је породица добила резултате ДНК теста који нам је открио да смо Афроамериканци, док је моја бака причала да смо Енглези и знам, гледајући у мене, бићете веома збуњени јер сам и ја."

@thekennedyproj who else has stories like this?!? #familyproblems #identitycrisis #23andmeresults ♬ original sound - not kennedy

Даље је објаснила да њена породица још увек открива све детаље, али да их је тест повезао са породицом у Вирџинији, што је имало смисла пошто су се њени бака и деда упознали у Мериленду и тамо венчали. Ступили су у контакт са другом породицом и разменили су фотографије, када су открили да њихова бака није била једино дете – заправо је била једно од 15 браће и сестара.

Прави идентитет

„Испоставило се да је Милисент Вон рођена као Мами Вон давне 1927. године, а не 33. Она је рођена у породици од 15 деце, сви Афроамериканци који живе у Вирџинији“, наставља жена.

„Иако су јој родитељи умрли када је била млада, она није била сироче и једино дете као што је рекла. Одлучила је да побегне од своје породице и потпуно се "испере" од свог идентитета. Узела је ново име, нову расу и потпуно је избрисала ко је била."

Прочитајте још: "Лабрадор је осетио да имам РАК ДОЈКЕ": Ана тврди да јој је љубимац СПАСАО ЖИВОТ (ФОТО)

Она је додала: „Дакле, сада имам потпуно нову породицу и то је надреално и чудно и постоји део мене који заправо не зна ко сам. И мислим да ме највише изненађује чињеница да њена прича није неуобичајена за САД у то време. Пошто је била беле пути, изабрала је да узме нови идентитет, потпуно другачије име и расни идентитет само да би створила бољи живот за себе и невероватно сам захвална на привилегији коју ми је њена одлука пружила, али сам такође невероватно тужна и збуњена."

„Узбуђена сам и зато што имам потпуно нову породицу за коју нисам знала да постоји." Жена појашњава да је ово само почетак путовања за њену породицу и да ће поделити више информација. Више од 4,7 милиона људи погледало је видео те жене, а он је прикупио преко 544.000 лајкова и хиљаде коментара.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas