Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЕКОЛТЕ У ПРВОМ ПЛАНУ, ПЕВАЈУ СЕ НАРОДЊАЦИ: Бака постала ХИТ на мрежама због своје "тактике" за тражење мужа (ВИДЕО)

Године су само број, а ова бака је прави доказ за то

1650738627_pjimage--99-.jpg
Фото: Принтскрин/ТикТок/ fatima_22__
Oglas

ТикТок је су донедавно углавном користили тинејџери, али и то се променило. Старије генерације су сада са Фејсбука прешли на ову друштвену мрежу. Све више профила бака и дека могу да се похвале милионима пратилаца. А шта раде на овој мрежи? Па, како ко...

@fatima_22__

 

♬ original sound - fatima_22__

Има бака које деле своје кулинарске вештине са другима, старих који пркосе годинама и плешу, има и оних који заједно са својим унуцима снимају смешне клипове, ипак једна бакица се издвојила на домаћим друштвеним мрежама.

Њене видео снимке свакодневно гледа неколико десетина хиљада људи, а кад видите шта ради, нећете моћи а да се не насмејете.

Прочитајте још: "Ја сам мама троје деце и сви мисле да немам више од 20 година": Модна блогерка ОТКРИЛА ГОДИШТЕ и људи су у НЕВЕРИЦИ (ФОТО)

Бака Фатима отворено каже да тражи мужа! У опису свог профила на овој мрежи је навела да "се стварно рекламира да се уда, да неког превари."

 Увек беспрекорно дотерана, утегнута у свечану хаљину (најчешће светлуцаву и са повећим деколтеом),  уредно исфренирана и нашминкана, ова бака седи испред камере и певуши народњаке који се чују у позадини.

@fatima_22__

 

♬ original sound - fatima_22__

Коментари на бакине наступе су углавном позитивни, а многи јој завиде на животној радости и енергији.

@fatima_22__

 

♬ original sound - fatima_22__

"Живиш ти у 90 боље него неко у 24", написао је један корисник ове мреже, док су други додали:

"Доказ да су године само број", "Лепша си од сваке лепоте", "Фатима, полако, мој деда има ТикТок", "Немој, нане ми има Тикток, па ће бити љубоморна", коментарисали су корисници ТикТока са очигледним симпатијама према овој живахној бакици.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas