Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ја сам мама троје деце и сви мисле да немам више од 20 година": Модна блогерка ОТКРИЛА ГОДИШТЕ и људи су у НЕВЕРИЦИ (ФОТО)

Модна блогерка је открила како јој стално говоре да не изгледа ни дан старије од 20 година, упркос томе што је 37-годишња мајка троје деце

1649408131_554979897.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/zaheee22_
Oglas

ТикТок инфлуенсерка Захе каже да јој људи стално преиспитују године, верујући да је много млађа него што заиста јесте. Да би их све разуверила Захе је открила колико су стара њена деца.

У једном видео снимку, који је прегледан више од 82 хиљаде пута, она објашњава да је прво дете, Зајна родила када је имала 17 година.

Када је имала 19 година, добила је свог другог сина Таснема, а потом и кћер Аишу када је имала 28 година. Модна блогерка је објаснила да се удала са 16 година.

На ТикТок-у људи се нису могли заситити њеног младалачког изгледа и пожурили су у одељак за коментаре. 

Прочитајте још: "ЉУБАВ НА ПРВИ ПОГЛЕД": Удала се за 27 година старијег професора, а сви мисле да је с њим из ОВОГ разлога (ФОТО)

Један је написао: „Шта? Изгледаш тако предивно и немаш ни један дан више од 20 година.“

Други је додао: „Предност је имати дете када си млад.“ 

@zaheee22_ Here’s some facts about me 💁🏻‍♀️ #momofthree #20yearsofmarriage #truestory #fyp #formypage #foryoupage #foryourpage ♬ edamame - bbno$

Неко други је рекао: „Њена цела личност се састоји од тога да говори људима колика су јој деца да би могла да добије комплименте о томе „како младо изгледа“ буквално на сваком видео снимку.“

На шта је Захе одговорила: „Није тачно, то је само на неколико последњих видео снимака јер су сви били радознали. Ако бисте погледали моје видео снимке, знали бисте да објављујем видео снимке везане за моду."

Друга особа се заузела за блогерку тако што је написала: „Људи су тако љубоморни и то је очигледно."

„Прелепа си и твоја љубавна прича је прелепа. Нека људи буду љути због сопствене несреће.”

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas