Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

Девојчица (12) ОДУЗЕЛА СЕБИ ЖИВОТ: На самрти успела да каже мајци ЗБОГ ЧЕГА је то учинила, након чега је жена одмах позвала полицију (ФОТО/ВИДЕО)

Мајка, чија је 12-годишња ћерка одузела живот, обележила је њен 13. рођендан и рекла да је „празна“ без ње.

1637310152_20211118_134401.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Семина Халивел из Саутпорта умрла је 12. јуна након што је четири ноћи остала у болници.

Њена мајка Рејчел Халивел рекла је да је последња реч коју јој је ћерка рекла пре него што је пала у кому била да је силована. Случај је одмах пријављен полицији. Узрок смрти није потврђен.

Требало је да буде славље, а сада је помен

У четвртак, на дан када је Семина требало да напуни 13 година, мама јој је послала срцепарајућу посвету.

Прочитајте још: Ово је ПРВИ СНИМАК "црне свадбе", направљен 1967. године: Покојникова "млада" на сахрану дошла са мужем (ВИДЕО)

Рекла је за медије: „Осећам се празно, уништено и уплашено да доживим њен рођендан без ње."

„Постоји рупа у мом животу коју никад нећу моћи да попуним, а погоршала ју је ужасна ситуација како и зашто је умрла."

„[Била је] чиста и невина девојка која је испред свог живота, а више није овде. Срце ми је пукло на милион, само желим да вратим своју бебу."

Рејчел је рекла да жели да њена ћерка буде запамћена као „лепа, забавна и великодушна девојка.

Онда је наставила: „Била је јединствена од свог имена до свог изгледа, увек ће остати прелепа дванаестогодишња девојчица која се издвајала из гомиле."

Основна школа Светог Патрика у Саутпорту, отворила је спомен башту у њено сећање.

Рејчел каже да је њена ћерка себи одузела живот и да је полицијска истрага у току. Узрок смрти није потврђен.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas