· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

Devojčica (12) ODUZELA SEBI ŽIVOT: Na samrti uspela da kaže majci ZBOG ČEGA je to učinila, nakon čega je žena odmah pozvala policiju (FOTO/VIDEO)

Majka, čija je 12-godišnja ćerka oduzela život, obeležila je njen 13. rođendan i rekla da je „prazna“ bez nje.

1637310152_20211118_134401.jpg
Foto: Printskrin/Instagram

Semina Halivel iz Sautporta umrla je 12. juna nakon što je četiri noći ostala u bolnici.

NJena majka Rejčel Halivel rekla je da je poslednja reč koju joj je ćerka rekla pre nego što je pala u komu bila da je silovana. Slučaj je odmah prijavljen policiji. Uzrok smrti nije potvrđen.

Trebalo je da bude slavlje, a sada je pomen

U četvrtak, na dan kada je Semina trebalo da napuni 13 godina, mama joj je poslala srceparajuću posvetu.

Pročitajte još: Ovo je PRVI SNIMAK "crne svadbe", napravljen 1967. godine: Pokojnikova "mlada" na sahranu došla sa mužem (VIDEO)

Rekla je za medije: „Osećam se prazno, uništeno i uplašeno da doživim njen rođendan bez nje."

„Postoji rupa u mom životu koju nikad neću moći da popunim, a pogoršala ju je užasna situacija kako i zašto je umrla."

„[Bila je] čista i nevina devojka koja je ispred svog života, a više nije ovde. Srce mi je puklo na milion, samo želim da vratim svoju bebu."

Rejčel je rekla da želi da njena ćerka bude zapamćena kao „lepa, zabavna i velikodušna devojka.

Onda je nastavila: „Bila je jedinstvena od svog imena do svog izgleda, uvek će ostati prelepa dvanaestogodišnja devojčica koja se izdvajala iz gomile."

Osnovna škola Svetog Patrika u Sautportu, otvorila je spomen baštu u njeno sećanje.

Rejčel kaže da je njena ćerka sebi oduzela život i da je policijska istraga u toku. Uzrok smrti nije potvrđen.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.