Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЈУЧЕ ЈЕ И ОН УМРО..." Купио викендицу, а бивши власник га ЗАВЕТОВАО да једно НЕ ДИРА (ФОТО)

"КАДА САМ променио капију однео сам му кључ да има јер сам ретко овде."

1699967066_vikendica.jpg
Фото: Танјуг/Раде Прелић, Твитер/@ReDiStupidita
Oglas

Мушкарац из Србије поделио је на Твитеру молбу коју је пре пар година, приликом куповине викендице, добио од бившег власника, а коју никада неће заборавити - могућност да некада дође и обиђе гробове својих љубимаца које је у дворишту сахранио. Србин је наравно пристао, али и урадио нешто што је одушевило све.

- Кад сам куповао викендицу тадашњи власник је имао молбу - да не дирам два гроба где је сахранио своје псе и да може бар једном годишње да сврати да их обиђе.

- Кад сам променио капију однео сам му кључ да има јер сам ретко овде. Јуче је и он умро - написао је он, те приложио и фотографије самих гробова на плацу.

 

"Ретко си добар човек"

Његов гест није прошао незапажено, управо супротно - људи су у коментарима били одушевљени његовом добротом.

"Брате изгледа да је само међу нама оваквим остало господе. Свака част", "Овде видим велику љубав и поверење", "Свака част на разумевању! Бас сам се растужила, надам се да ћете ипак оставити гробове!", "Хвала Вам, враћате ми веру у људе!", "Ретко си добар човек. Одговорно тврдим на невиђено", "Хвала пуно на хуманости... Не разуме то свако", "Честитке на великој души! Реткост данашњице", били су само неки од коментара испод ове тужне али лепе приче.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas