· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

КАЗНА ЈЕ МНОГЕ ШОКИРАЛА: Родитељи девојке напали киднапера који ју је оставио парализовану и "ЗАУВЕК ЗАРОБЉЕНУ" (ФОТО)

Породица тинејџерке која је остала неспособна да хода или говори након што је претрпела ужасне повреде током киднаповања од стране њеног дечка насилника „бесна је” на његову „неоправдано благу” затворску казну.

1643366192_pjimage---2022-01-28T113108.532.jpg
Фото: Leicestershire Police

Ејнџел Лин, 19, задобила је оштећење мозга и биће јој потребна 24-часовна нега до краја живота захваљујући бившем партнеру Чеју Боускилу - који би могао да буде слободан за нешто више од две године.

Снимљено киднаповање

Двадесетогодишњак је снимљен како преноси Ејнџел преко прометне улице и баца је у задњи део комбија, али је при брзини од 60 миља на сат пала из возила. Боускил је осуђен за отмицу и присилно понашање, али је ослобођен за отпужбу да је гурнуо Ејнџел из комбија. У понедељак му је изречено укупно седам и по година затвора, али ће унутра одлежати само половину.

Прочитајте још: ШОК ОТКРИЋЕ: Човек који је издао Ану Франк нацистима у покушају да спасе сопствену породицу КОНАЧНО ЈЕ ПРОНАЂЕН

А због времена које је већ издржао у притвору, могао би бити пуштен у јуну 2024. Ејнџелина мама Ники, 47, рекла је за Сун: „То ме чини бесном. Какву то поруку шаље чудовиштима попут њега? Може да се врати и покуша да уништи животе других жена док је моја ћерка заувек заробљена."

Фото: Leicestershire Police 

Тата Патрик (53) рекао је да никада не може да опрости Боускилу, додајући: „Он је украо све од Ејнџел и том казном платио тако малу цену."

Родитељи изненађени казном

Пар, из Лафбороа у Лестерширу, планира да позове на преиспитивање казне и рекао је да су изненађени да није била строжа након што се чинило да је судија препознао озбиљне последице дела.

Ники и Патрицк, обоје чистачи, суочавају се са доживотним рачунима за негу који коштају десетине хиљада годишње. Мајка шесторо деце Ники рекла је да се „осећам као да ми је срце ишчупано из груди“ након што су јој лекари рекли да ће Ејнџел умрети. Али пошто се храбра тинејџерка борила да остане жива, њена мама признаје да не зна колико ће њена ћерка живети или какав ће бити њен квалитет живота. Ејнџел је пронађена како лежи на А6 у близини своје куће 27. септембра 2020.

Фото: Leicestershire Police 

Боускил и његов пријатељ Роко Сансом (20) ослобођени су кривице због повреда које је задобила приликом пада, тврдећи да је скочила након што је он прекинуо везу. Међутим, Ејнџелини родитељи кажу да снимак инцидента показује да је њихова ћерка завршила ствари и да је очајнички желела да побегне.

Тврдили су да јој је слао контролне поруке и чак је покушао да јој уведе полицијски час. Боускил из Систона, Лестершир, ослобођен је намере изазивања повреда, али је осуђен за отмицу на две године затвора.

Он је даље осуђен за контролисање и принуду и осуђен на три године и три месеца затвора. Проглашен је кривим и за ометање правосуђа, због чега је осуђен на две године и три месеца затворао. Сансом је проглашен је кривим за отмицу и осуђен на 21 месец затвора.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.