· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

KAZNA JE MNOGE ŠOKIRALA: Roditelji devojke napali kidnapera koji ju je ostavio paralizovanu i "ZAUVEK ZAROBLJENU" (FOTO)

Porodica tinejdžerke koja je ostala nesposobna da hoda ili govori nakon što je pretrpela užasne povrede tokom kidnapovanja od strane njenog dečka nasilnika „besna je” na njegovu „neopravdano blagu” zatvorsku kaznu.

1643366192_pjimage---2022-01-28T113108.532.jpg
Foto: Leicestershire Police

Ejndžel Lin, 19, zadobila je oštećenje mozga i biće joj potrebna 24-časovna nega do kraja života zahvaljujući bivšem partneru Čeju Bouskilu - koji bi mogao da bude slobodan za nešto više od dve godine.

Snimljeno kidnapovanje

Dvadesetogodišnjak je snimljen kako prenosi Ejndžel preko prometne ulice i baca je u zadnji deo kombija, ali je pri brzini od 60 milja na sat pala iz vozila. Bouskil je osuđen za otmicu i prisilno ponašanje, ali je oslobođen za otpužbu da je gurnuo Ejndžel iz kombija. U ponedeljak mu je izrečeno ukupno sedam i po godina zatvora, ali će unutra odležati samo polovinu.

Pročitajte još: ŠOK OTKRIĆE: Čovek koji je izdao Anu Frank nacistima u pokušaju da spase sopstvenu porodicu KONAČNO JE PRONAĐEN

A zbog vremena koje je već izdržao u pritvoru, mogao bi biti pušten u junu 2024. Ejndželina mama Niki, 47, rekla je za Sun: „To me čini besnom. Kakvu to poruku šalje čudovištima poput njega? Može da se vrati i pokuša da uništi živote drugih žena dok je moja ćerka zauvek zarobljena."

Foto: Leicestershire Police 

Tata Patrik (53) rekao je da nikada ne može da oprosti Bouskilu, dodajući: „On je ukrao sve od Ejndžel i tom kaznom platio tako malu cenu."

Roditelji iznenađeni kaznom

Par, iz Lafboroa u Lesterširu, planira da pozove na preispitivanje kazne i rekao je da su iznenađeni da nije bila stroža nakon što se činilo da je sudija prepoznao ozbiljne posledice dela.

Niki i Patrick, oboje čistači, suočavaju se sa doživotnim računima za negu koji koštaju desetine hiljada godišnje. Majka šestoro dece Niki rekla je da se „osećam kao da mi je srce iščupano iz grudi“ nakon što su joj lekari rekli da će Ejndžel umreti. Ali pošto se hrabra tinejdžerka borila da ostane živa, njena mama priznaje da ne zna koliko će njena ćerka živeti ili kakav će biti njen kvalitet života. Ejndžel je pronađena kako leži na A6 u blizini svoje kuće 27. septembra 2020.

Foto: Leicestershire Police 

Bouskil i njegov prijatelj Roko Sansom (20) oslobođeni su krivice zbog povreda koje je zadobila prilikom pada, tvrdeći da je skočila nakon što je on prekinuo vezu. Međutim, Ejndželini roditelji kažu da snimak incidenta pokazuje da je njihova ćerka završila stvari i da je očajnički želela da pobegne.

Tvrdili su da joj je slao kontrolne poruke i čak je pokušao da joj uvede policijski čas. Bouskil iz Sistona, Lesteršir, oslobođen je namere izazivanja povreda, ali je osuđen za otmicu na dve godine zatvora.

On je dalje osuđen za kontrolisanje i prinudu i osuđen na tri godine i tri meseca zatvora. Proglašen je krivim i za ometanje pravosuđa, zbog čega je osuđen na dve godine i tri meseca zatvorao. Sansom je proglašen je krivim za otmicu i osuđen na 21 mesec zatvora.

BONUS VIDEO: 

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.