Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Корона јој је уништила живот: Била је потпуно здрава, а сада је добила нових 7 дијагноза (ВИДЕО)

Једна жена је на свом Тик Току поделила снимак и испричала са којим се последицама након короне сусрела

1619274634_ssss.jpg
Фото: Принтсцреен Инстаграм/ТикТок
Oglas

Кејт Ворт, прележала је корона вирус пре три месеца. Пре него што се заразила била је потпуно здрава, а сада мора да издвоји око 6 хиљада долара за медицинске трошкове и лекове.

Прочитајте још: Несигурност и аутодеструктивност пратили су је у стопу: Познату "принцезу Холивуда" мушкарци су злостављали, она је спас тражила у алкохолу, а умрла је од "мистериозне болести"

Наиме, Кејт тврди да је три месеца након што је прележала Цовид, почела да се осећа лоше и да је корона потпуно пореметила њено здравље.

- Пробудила сам се 9. априла у грозници, а температура ми је била 40 ℃. Трпела сам најгоре болове у телу које сам искусила икада у животу. Нисам могла да једем и пијем. Два дана касније, изгубила сам чуло мириса и укуса. Следећег дана завршила сам у болници. Нисам могла да дишем, ни да ходам, а вид ми је био мутан. Температура ми је и даље била врло висока, чак и уз лекове. Добила сам и упалу плућа - испричала је Кејт у видеу и додала:

 

@wорлдсокаитест

Дон’т царе абоут геттинг цовид? ХОПЕ YОУ ХАВЕ ГООД ИНСУРАНЦЕ. #цовид #ФрееФрееДанце #јохнсонанђохнсон #теxас #фyп

♬ оригинал соунд - каит

- Била сам везана за кревет 13 дана са емпературом, јаким боловима, отежаним дисањем и зујањем у ушима. Након две недеље почела сам се осећати боље, али нисам се вратила у оно стање каква сам била пре заразе коронавирусом.

- Отприлике три месеца након што сам преболела корону, почела сам да се осећам јако лоше. Онесвестила сам се у кухињи, па су ме одвели у хитну. То се догодило више пута у јануару, све док нисам отишла код свог кардиолога, који је видео много људи попут мене.

- У мојој историји болести нисам никада имала кардиоваскуларних проблема. Чак сам се и генетски тестирала на наследне болести, али све је било у реду. Дијагностификовали су ми: преурањене вентрикуларне контракције на срцу, суправентрикуларну тахикардију, пролапс митралног вентила, стално зујање у ушима, умор и несаницу. Готово свакодневно падам у несвест, а штитна жлезда ми је преактивна. Узимам толико лекова које никада пре заразе вирусом нисам морала да пијем - каже ова 34-годишња жена.

Прочитајте још: Излечени момак је рекао: "Спасила су ме ова два човека" и показао је на икону у цркви која је пиштала

- Волела бих да људи престану да говоре како је стопа преживљавања 99 посто. Јер, да, преживела сам – али по коју цену?! Не могу више да идем у теретану или да трчим. Не могу да се играм са својом децом као пре. Увек сам болесна, јер сви ти лекови имају своје нуспојаве. И сматрам се сретницом. Узнемири ме колико је људи спремно да игра руски рулет са својим здрављем и здрављем оних око себе - закључила је Кејт.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas