· · Коментари: 0

"ЉУБАВ НА ПРВИ ПОГЛЕД": Удала се за 27 година старијег професора, а сви мисле да је с њим из ОВОГ разлога (ФОТО)

ЖЕНУ која се удала за свог учитеља није брига за њихову разлику у годинама, нити за чињеницу да га често замењују са дедом њиховог син

1648060415___________________________________________________________________________________6989667.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/trelas_family

Маријам Трела, 26, објаснила је да се радило о "љубави на први поглед" када је први пут видела свог сада 53-годишњег супруга Гржегоржа Трелу.

Радио је као професор филозофије на истом универзитету у Морогору, Танзанија, где је она студирала.Пар је отишао на први састанак у мају 2017, а остало је, како кажу, историја. Венчали су се у јулу 2018. и касније те године дочекали сина Игнасија, који сада има три године.

И док њима не сметају коментари које често добијају о њиховој разлици у годинама, Маријам је рекла да сви мисле да је Гржегорж деда малом Игнасију. „Често људи мом мужу, за нашег сина, кажу: 'како леп унук'“, рекла је она.

Прочитајте још: Због ње се краљ Петар II ПОСВАЂАО СА МАЈКОМ: Грчка принцеза је ПОСЛЕДЊА КРАЉИЦА СРБИЈЕ, а на тло наше земље никад није крочила (ФОТО)

„Вероватно због седе косе мог мужа оваква ситуација се често дешава. Тако да вероватно када људи виде целу нашу породицу помисле да је то мајка са сином и дедом."

И не само то, неки људи мисле да је Маријам – која тренутно живи у Биелско-Бјали у Пољској са мужем и сином – спонзоруша која само жели његов новац. „Када сазнају да сам му ја жена, с једне стране – посебно мушкарци – завиде му на његовој младој, привлачној жени и сумњају да само јурим за његовим новцем“, насмејала се она. „Смешно је, јер мој муж није ни богат!"

Такође су се суочили са погрешним схватањима о њиховом међурасном односу.

"У Танзанији постоје неки који верују у стереотип 'бели су богати'", објаснила је учитељица Маријам.

„У Пољској понекад можемо да се суочимо са предрасудама јер овде нема много обојених људи. Постоји доста разлика међу нама, као што су пол, године, религија, култура, политика и животна искуства, али како године пролазе, учимо једно од другог, а ово је можда најфасцинантнија ствар у нашој вези – стално откривамо једно друго."

Откако су поделили свој однос са породицом и пријатељима, који су сви били пуни подршке, они су документовали свој живот на Јутјуб каналу за свог сина.

„Памћење је непоуздано, деца брзо расту, па смо желели да сачувамо што више од свакодневнице за нашег сина“, додала је Маријам.

„Скоро сви коментари које добијемо су позитивне реакције људи на наш канал. Волим га, он воли мене и брине за мене и обома је много стало до нашег сина. Наша љубав наилази на потешкоће – углавном на културолошке разлике – али их превазилазимо стрпљиво."

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.