Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕДИЦИНСКО ЧУДО: Жена се пробудила из КОМЕ након што су је лекари искључили са апарата за одржавање у животу

"Сви смо мислили да ће умрети, али она нас је демантовала"

1646827464_bolnica.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Једна жена пробудила се из коме након што су је лекари искључили са апарата за одржавање у животу.

Прочитајте још: Провела је годину и по у болници, имала 200 ОПЕРАЦИЈА: Дану је љубоморна жена ЖИВУ ЗАПАЛИЛА, а ево како изгледа данас (ФОТО)

Кејт Грин, 42-годишња жена упала је у кому након јаког можданог удара. Супруг који је све време био уз њу, припремао се на најгоре могуће вести, односно да ће његова жена умрети.

Ипак, да постоје чуда, доказала је управо ова жена. Она се из коме пробудила и удахнула, управо у тренутку када су јој лекари искључили респиратор.

Мужу и сину, лекари су рекли да има крварење у мозгу и да не смеју да је оперишу, као и да буду спремни на најгоре, јер ће следећег дана морати да је скину са апарата за одржавање у животу.

Кејт није могла да говори и ишла јој је пена на уста

- Нису очекивали да ће бити добро, јер је имала обилно крварење у мозгу, а особе са таквом дијагнозом тешко да могу да преживе -рекао је Адам.

Сутрадан када јој је сикључен апарат за вентилацију, она је отворила очи и дубоко удахнула. Изненађени лекари, обратили су се Кејтином супругу:

Прочитајте још: ДРАМА: У исто време је имала ЧЕТИРИ дечка, а онда су се сви срели испред КУЋЕ (ВИДЕО)

- Волели бисмо да нам се докаже да смо погрешили, ово је невероватно- зачуђено је рекао доктор, јер је Кејт дошла у јако лошем стању и одмах је стављена у индуковану кому.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas