Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Мушкарац покушао да превари полицију и одглуми самоубиство: Пронашли га у ормару, а разлог је НЕВЕРОВАТАН

Исценирао самоубиство због суђења

1638790167_muskarac.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Џеси Ли Вуд из Вирџиније, покушао је да превари полицију и исценира самоубиство, претварајући се да је скочио у реку Охајо са моста Рејвенсвуд у четвртак ујутру, дан пре него што је требало да има суђење, наводи Њујорк Пост.

Прочитајте још: УЖАС: Тинејџерку НАПАО КРОКОДИЛ током рафтинга и оставио је без ноге! Ево како су је спасили (ФОТО)

Он је у току ноћи паркирао камион близи моста и пријатељу послао поруку о самоубиству у којој је детаљно описао где могу да пронађу његове ствари, речено је у полицији. Спасиоци су убрзо стигли на лице места и пронашли су  његов камион и мобилни телефон на ивици моста који раздваја Западну Вирџинију и Охајо.

– Када смо стигли тамо, пронашли смо оно за шта се првобитно веровало да је легитимни скакач са моста – рекао је шериф округа Џексон Рос Мелинџер. ИПак, полицајци су сазнали да Џеси, треба да буде осуђен у окружном суду округа Џексон сутрадан. 

Вратили су се до његове куће и пронашли га у ормару

– Када смо га питали зашто је пожелео да људи верују да се убио, његов једини одговор је био: “Зато што сам тако желео”. Све нам указује на то да је у овом тренутку овај случај директно у вези са предстојећим даном где је требало да се појави на суду – додао је Мелинџер, који мисли да је Вуд чекао да се рашчисти гужва, како би са камионетом могао да побегне и избегне суђење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas