Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Оставили су иза себе ДЕСЕТОРО ДЕЦЕ: Контроверзни БЛИЗАНЦИ преминули у размаку од 6 ДАНА

Игор није знао за смрт свог близанца, јер у том тренутку био у коми. Шест дана касније, и његово срце престало је да куца.

1641308136_profimedia-0650526047.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Научник, продуцент и француски телевизијски водитељ Игор Богданов преминуо је у 73. години, и то свега 6 дана након смрти његовог брата близанца Гришке. Контроверзна браћа Богданов живот су изгубила у размаку краћем од једне седмице.

— У миру и љубави, окружен својом децом и породицом, Игор Богданов је напустио овај свет у понедељак, 3. јануара 2022. године — пише у саопштењу породице.

Прочитајте још: Девојчица која је изгледом очарала Стивена Спилберга: Била је МИЉЕНИЦА ХОЛИВУДА, а са 12 година умрла је ЈЕЗИВОМ СМРЋУ

Гришка Богданов преминуо је 28. децембра 2021. године, и то након неколико дана проведених у коми. Мада њихова породица није јавно открила узрок смрти браће, њихови рођаци су медијима испричали како је у питању зараза вирусом короне, те да су у болници обојица били од средине децембра. Браћа нису била вакцинисана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REDRUM (@the_room_237)

Близанци Игор и Гришка прославили су се осамдесетих годинама у једној од првих научнофантастичних француских серија "Temps X". 

Након што су стекли славу, браћа су низом пластичних операција потпуно изменила свој лични опис. Њих двојица су завршили теоријску физику, учествовали у снимању и раду на бројним научнофантастичним серијама, попут Зоне сумрака и франшизе Звездане стазе.

Гришка Богданов, наводи се, учествовао је у креирању криптовалуте Bitcoin.

Браћа су била умешана у велики скандал 2001. године под називом "Афера Богданов". Наиме, њихов рад о Великом праску представљен у начном часопису сами су рецензирали, да би се касније открило да овај рад нема никакву научну вредност.

Браћа су често себе називала ванземаљцима, а Игор није могао да зна за смрт свог брата — јер је тада био у коми.

Гришка је имао четворо, а Игор шесторо деце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Les Bogdanoff (@bogdanoff)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas