· · Коментари: 0
НЕСТАНАК

Објављена ФОТОГРАФИЈА: Ово је МУШКАРАЦ који је ухапшен због нестанка мале Медлин (ФОТО)

Метрополитан полиција је примила 270 позива у вези нестанка мале Медлин Мекејн и откривања имена осумњиченог Кристијана Брукнера

1424535_680085385355584_1230414746_n.jpg
Фото: Facebook printscreen/Find Madeleine McCann

Полиција је јуче објавила име и податке осумњиченог Кристијана којег је успела да повеже са местом Праја да Луз у Португалу и временом када је мала Медлин нестала.

Прочитајте још: УХАПШЕН МУШКАРАЦ! Позната судбина мале Медлин, која је нестала пре 13 година?!

Немачка полиција мисли да је Кристијан Брукнер убица мале Медлин која је нестала маја 2007. године и убеђени су да он зна где се налази њено тело, пише "Дејли стар". Снимци са телефона показују да је осумњичени педофил био на месту злочина и у тренутку када је девојчица нестала.

Мала Медлин Фото: Youtube/ screenshot TODAY

Марк Кронвел каже да је пратећи изворе информација које су добили од грађана захвалан свима који су звали.

- Од јуче, у 16 часова када су објавили име осумњиченог добили смо 270 телефонских позива и мејлова - каже Кронбел.

Полиција је успешно повезала телефонске позиве и аутомобиле са његовим боравком у Португалу.

Немачка полиција је о осумњиченом објавила податке, као и слике. Он се већ налази у затвору и служи седмогодишњу казну због злостављања Американке. Полиција је успешно повезала фотографије слика његових аутомобила јагуара и белог комбија са местом боравка у Португалу у исто време када је Медлин нестала. Од тренутка када је Кристијан обавио телефонски позив до нестанка мале Медлин прошло је сат времена.

Прочитајте још: Дирљива сцена се шири мрежама: Дечака отели пре 32 године, а сада се вратио родитељима и ОТКРИО ШТА СЕ ДЕСИЛО (Видео)

Више од 13 година је прошло од када је нестала мала Медлин која је у тренутку нестанка имала три године. У међувремену промењени су многи закони и верује се да ће педофил добити заслужену казну.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.