Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТНЕ ПРИЧЕ

Ово је НАЈПРЉАВИЈИ ЧОВЕК на планети! Ево како изгледа након што се није купао 69 година (ВИДЕО)

Иранац је постао светска атракција након што је локалним медијима открио да се није купао скоро седам деценија

1649520287_prljav-covek.png
Фото: YouTubeScreenshot/ The Big Fact Show
Oglas

Веровали или не, постоји човек који се није купао пуних 69 година! Наиме, светски медији открили су име Иранца Амуја Хаџија, који има 89 година живота, а постао је светска вест као човек који се није купао од своје 20. године.

Прочитајте још: Да ли знате зашто је ФЕРАРИ ЦРВЕНЕ БОЈЕ? Одговор има везе са ПРОШЛОШЋУ!

Како преносе страни медији, ово је незванично најпрљавији човек на свету који објашњава да се није купао из два разлога - страх од воде и љубавни јади.

Аму Хаџи живи у иранској пустињи, храни се месом угинулих животиња, али најпотреснија је информација да верује да се може разболети уколико се окупа. Истовремено, иако има страх од воде и купања, овај Иранац пије чак и до пет литара воде дневно.

Хаџи конзумира цигарете, а када му оне нестану користи суву крављу балегу коју удише из луле...

Воли и да пуши, с тим што, кад му нестане цигарета које му неко удели, из луле удише суву крављу балегу.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Живи на улицама близини изолованог села Дезга у јужној иранској провинцији Фарс, спава у рупама направљеним у пустињи изван села. Иако су му сељани саградили колибу, он је одлучио да ту не живи, само се повремено по потреби сакрије у њу.

Детаље погледајте у прилогу...

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas