Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Није се купао 67 година због страха: Најпрљавији човек на свету преминуо након што су га натерали да се окупа (ВИДЕО)

Више од пола века се није купао

1666783060_najstariji-covek.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ханз
Oglas

Амо Хађи, Иранац који познат по титули најпрљавијег човека на свету, преминуо је у 94. години.

Прочитајте још: Колико СЕКУНДИ траје тренутак? Информација коју многи не знају

Како се наводило, он се није купао јер је имао страх од воде, али су га на то натерали и љубавни проблеми. Мислио је увек да ће се након купања разболети  и због тога седам деценија није користио туш.

Ипак, изгледа да је био у праву, јер су га мештани наводно пре смрти натерали да се ипак окупа, али се непосредно након тога разболео и умро.

Амо је је живео у иранској пустињи, хранио се месом угинулих животиња, а пио је пет литара воде дневно. Волео је да пуши, па су му мештани често набављали цигаре. Живео је као бескућник у рупама направљеним у пустињи изнад села Дејгах у иранској покрајини Фарс.

Мештани су му саградили колибу, али он није желео да живи у њој, већ би се понекад само крио. Како се наводи, у младости је доживео велики љубавни бродолом, па је због тога постао овакав.

Прочитајте још: Одговорите на СЕДАМ ПИТАЊА и сазнајте која је ВАША НАЈВЕЋА БЛОКАДА: Кратак тест који ће открити на чему треба да порадите

Његов живот документован је 2013. године у филму "Тхе Странге Лифе оф Амоу Хађи". Још увек није утврђено, да ли је он светски рекордер по дужини не купања. Пријавило се још неколико људи, а међу њима је Индијаца Каиласху Сингху који се из ината није окупао већ више од 30 година.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas