Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Туга

"Погинула је кад сам имао 3 године, немам осећај ШТА ЗНАЧИ МАЈКА": Потресне речи БОРЕ ДРЉАЧЕ

Вечерас, у свом дому, у 80-ој години живота, преминуо је српски певач народне музике Бора Дрљача.

1602444542_28897_drljaca-vn-2_f.jpg
Oglas

Бора Дрљача у последње време је мучио муку са здрављем, али је поред тога говорио и о детаљима живота које мало ко зна.

- Задњих пет, шест месеци сам имао пет операција, људи прогласили да сам умро, зове ме народ из целог света. Стари вук је у пуној снази. Жив сам - рекао је Бора на самом почетку, па почео да прича успомене из детињства:

Прочитајте још: ПРЕМИНУО БОРА ДРЉАЧА

- Рођен сам у селу Доња Суваја. Ја сам рођен у најгоре време, када се заратило, па су људи по шумама бежали. Ја то нисам осетио јер сам био мали. Мени је мајка погинула када сам имао три године. Када заплачем, која мајка доји и има дете, одмах дохвати и мене да ја дојим и не плачем. Мене су бабе подигле, бабе Марије, отац је био у револуцији. Одрастао сам по домовима, завршио четири разреда, па када је дошао на ред пети, није било наставника, па сам ишао у град 10 километара у школу. -говорио је Дрљача у емисији Гламур.

Успомене везане за мајку каже да нема.

- Мајка ме држала у наручју, њу су погодили, а ја сам остао жив. Нисам ништа запамтио, немам слике, само су ми њене другарице причале да је била лепа и плава. Немам осећај шта значи мајка. Тата се оженио - казао је Бора.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas