· · Коментари: 0
ОПРЕЗ

Родитељи, ОПРЕЗ: Дечак (2) преминуо јер је појео ствар коју сви имамо код куће (ВИДЕО)

Сви даљински управљачи имају батерије.

Малишан је искрварио након што је прогутао батерију из даљинског управљача која је изгорела његове органе. Џонатан Хуф, стар 23 месеца, у почетку је имао повремено крварење из носа и повишену температуру. Али након два одласка код лекара дечак је почео да повраћа огромне количине крви, а затим се онесвестио код куће. Његов отац, који је болничар, почео је да врши компресију грудног коша, али је трагично преминуо у болници.

Прочитајте још: ДЕКА МАРКО Манојловић у 103. години никада лек није попио: Ово је његова ТАЈНА дугог живота (ВИДЕО)

Извештај са обдукције је касније открио батерију са дугмићима у Џонатовим цревима за коју његова мајка мисли да је из даљинског управљача (који се користи за проналажење кључева).

Даљински је на дохват руке и најопаснији је апарат за малу децу!

- Поклопац са задње стране је може лако да се отвори. Након овога што се догодило, све поклопце смо прелепили слотејп тракама. Не могу да вратим Џонатана, али ако могу нешто да учиним за родитеље, а то је да претраже своје куће и да осигурају даљинске управљаче од деце - каже његова мајка.

Прочитајте још: Маргарити је муж одсекао обе руке и бацио у снег: Лекари су учинили немогуће - ево како данас изгледа (ФОТО)

Џонатова мама је описала како је малишан прогутао батерију. До ручка му је било добро, али су васпитачи у вртићу приметили да је почео да крвари из носа, а после подне је почео да повраћа. Болничари су закључили да му је крв из  носа цурила низ грло, иритирала стомак и то је изазвало повраћање.

На рендгенском снимку није било батерије!

Следећег дана дечаку је било добро, али увече је добио повишену температуру. Отишао је код педијатра, урађен му је тест на вирус корона и снимак грудног коша како би се искључила упала плућа,  послат је кући, а веровало се да болује од честе инфенкције зване бронхитис. На рендгенском снимку није било батерије. Објашњење је да је она већ тада била у стомаку. Дечак је враћен кући, увече је гледао омиљену емисију, али ујутру му се стање нагло погоршало и поред великог напора његов оца да га реанимира, дечак је преминуо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.