· · Komentari: 0
OPREZ

Roditelji, OPREZ: Dečak (2) preminuo jer je pojeo stvar koju svi imamo kod kuće (VIDEO)

Svi daljinski upravljači imaju baterije.

Mališan je iskrvario nakon što je progutao bateriju iz daljinskog upravljača koja je izgorela njegove organe. Džonatan Huf, star 23 meseca, u početku je imao povremeno krvarenje iz nosa i povišenu temperaturu. Ali nakon dva odlaska kod lekara dečak je počeo da povraća ogromne količine krvi, a zatim se onesvestio kod kuće. NJegov otac, koji je bolničar, počeo je da vrši kompresiju grudnog koša, ali je tragično preminuo u bolnici.

Pročitajte još: DEKA MARKO Manojlović u 103. godini nikada lek nije popio: Ovo je njegova TAJNA dugog života (VIDEO)

Izveštaj sa obdukcije je kasnije otkrio bateriju sa dugmićima u Džonatovim crevima za koju njegova majka misli da je iz daljinskog upravljača (koji se koristi za pronalaženje ključeva).

Daljinski je na dohvat ruke i najopasniji je aparat za malu decu!

- Poklopac sa zadnje strane je može lako da se otvori. Nakon ovoga što se dogodilo, sve poklopce smo prelepili slotejp trakama. Ne mogu da vratim Džonatana, ali ako mogu nešto da učinim za roditelje, a to je da pretraže svoje kuće i da osiguraju daljinske upravljače od dece - kaže njegova majka.

Pročitajte još: Margariti je muž odsekao obe ruke i bacio u sneg: Lekari su učinili nemoguće - evo kako danas izgleda (FOTO)

Džonatova mama je opisala kako je mališan progutao bateriju. Do ručka mu je bilo dobro, ali su vaspitači u vrtiću primetili da je počeo da krvari iz nosa, a posle podne je počeo da povraća. Bolničari su zaključili da mu je krv iz  nosa curila niz grlo, iritirala stomak i to je izazvalo povraćanje.

Na rendgenskom snimku nije bilo baterije!

Sledećeg dana dečaku je bilo dobro, ali uveče je dobio povišenu temperaturu. Otišao je kod pedijatra, urađen mu je test na virus korona i snimak grudnog koša kako bi se isključila upala pluća,  poslat je kući, a verovalo se da boluje od česte infenkcije zvane bronhitis. Na rendgenskom snimku nije bilo baterije. Objašnjenje je da je ona već tada bila u stomaku. Dečak je vraćen kući, uveče je gledao omiljenu emisiju, ali ujutru mu se stanje naglo pogoršalo i pored velikog napora njegov oca da ga reanimira, dečak je preminuo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.