· · Коментари: 0

Сусрет након 54. године: Сестра је пронашла брата близанца на потпуно необичан начин, а њихов сусрет расплакао је све (ВИДЕО)

Љубав никад аније престала

1667813645_susret-blizanaca-.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/WААY-ТВ 31 Неwс

Маурин Годвин је од свој рођеног брата Брејна била раздвојена још у детињству. Од тада губе сваки контакт, али никада нису заборавили једно на друго.

Прочитајте још: Затекла вереника и сестру у кревету након што се вратила са посла: Све је снимила камером, а њихова реакција је шокирала све (ВИДЕО)

Упорно су се тражили на разне начине и то више од пола века. Иако су на тренутке можда и губили наду, мислећи да се више неће видети, одустајање никако није била опција. А после бројних неуспешних покушаја су поново на окупу!

Иако је њихов поновни сусрет био одглагна због глобалне пандемије, њиховој срећи није било краја када су коначно загрлили једно друго у међународној луци "Хунтсвилле" у Алабами.

- Ох, тако је лепо видети те! Како си? Ох, тако сам дуго ово чекао - рекао је Брејн кад је угледао своју сестру.

Маурин живи у Северној Алабами од своје 15. године, док је њен брат Брејн живео у Енглеској. Пре око три године, Годвин га је пронашла преко странице Анцестрy.цом.

Брејн Ноитон планира са својом сестром да проведе пет недељна У еверној Алабами, а посебно се радује што ће први пут са њом прославити Дан захвалности. Имају огромну жељу да надокнаде све што су пропустили годинама уназад.

Ни брат, ни сестра нису могли да сакрију емоције и узбуђеност због тога што су се пронашли након 54 године. Обоје истичу да су живели за овај тренутак.

Прочитајте још: Живот СИЈАМСКИХ БЛИЗНАКИЊА потпуно се преокренуо: Родитељима су лекари саопштили да неће преживети, а ево где су и шта раде данас (ВИДЕО)

- Ово је прелеп благослов. Хвала ти, Боже, што сам пронашла мог брата - рекла је Маурин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.