Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРАГЕДИЈА: Десетогодишњег дечака УСМРТИО ПИТБУЛ док се играо са другом - Цео комшилук знао да је животиња агресивна (ФОТО)

Џека Лиса је јуче поподне у Јужном Велсу напао пас расе питбул.

1636464704_pjimage--27-.jpg
Фото: Принтскрин/Фацебоок/Профимедиа
Oglas

Отишао је до куће свог пријатеља из основне школе када се догодио ужас. Комшије су касније чуле његовог пријатеља како виче у помоћ док је наоружана полиција јуришала на улицу да убије животињу.

Џеку су данас многи одали почаст, након што је полиција открила идентитет дечака.

Прочитајте још: "Оно што су ми тражили је нехумано и варварски": Мајка МОНИКЕ ЛЕВИНСКИ открила шта се заиста дешавало у ДАНУ ХАПШЕЊА (ФОТО)

Фото: Принтскрин/ Фацебоок

Његова мама Ема (32) написала је на Фејсбуку: „Са толико сломљеног срца и пре него што блиски пријатељи и породица виде његово име у вестима, морам да објавим да је наш прелепи дечак Џек јуче тако трагично преминуо. То није био наш пас нити се то десило у нашој породичној кући. Он је био напољу да се игра. Треба да престанемо са спекулацијама. Полиција ће то формално издати касније. Толико те волимо, наш слатки слатки дечко."

Фото: Профимедиа

Дечак позвао помоћ

Комшије су описале како је Џеков пријатељ побегао из куће очајнички вичући у помоћ док је младић јуче нападнут. Трејси Ендруз је рекла: „Дечак који живи у кући истрчао је вичући у помоћ. Рекао је да је пас напао његовог пријатеља, гризући га за ноге. "

Један од комшија је притрчао да помогне, али пса је било немогуће скинути. Било је то ужасно искуство."

Други комшија је рекао да је полиција махнито покушавала да скрене пажњу разјареној животињи.

Фото: Профимедиа

"Огроман" пас

Мештани су рекли да је животиња "позната као проблем" и наводно је последњих недеља угризао другог човека и убио мачку. Становник је такође тврдио да је „огроман“ пас „насрнуо“ на њиховог трогодишњег сина пре неколико дана. 

"Врисци"

Локални бизнисмен је рекао: "То се догодило убрзо након што су деца дошла из школе. Чуо сам да су цику и вриску. То је ужасно."

Главни инспектор полиције Марк Хобро је рекао: „Моје саучешће и мисли су са Џековом породицом, пријатељима, школским пријатељима и свима који су погођени овим у заједници. Можемо да потврдимо да се напад није догодио у кући у власништву Џекове породице, већ на другом имању у оближњој улици. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas