Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТУЖНА СУДБИНА НЕЋАКА ДЕЈВИДА БЕКАМА: Као мали се играо у фудбалеровој кући, а онда је завршио у сиромаштву (ФОТО)

Младић је 2018. открио да његов живот не може бити даље од живота његових рођака док се борио да састави крај с крајем на имању у источном Лондону

1652945490_pjimage---2022-05-19T090402.117.jpg
Фото: Принтскрин/Фацебоок/Прпфимедиа
Oglas

Док се процењује да Дејвид и Викторија Бекам вреде око 450 милиона долара, нећак бившег фудбалера живи сасвим обичан живот у једнособном општинском стану на имању у Дагенхаму. Док су Давид (47) и Викторија (48) зарадили своје огромно богатство на основу Дејвидове дугогодишње фудбалске каријере и Викторијине модне линије и певачке каријере, други чланови породице нису били те среће.

У јулу 2018. Мирор је објавио интервју са Фредијем Еверијем, 17-годишњим нећаком Дејвида Бекама, који се, барем у то време, борио да састави крај с крајем, живећи у бедном привременом смештају са својим оцем. Фреди је објаснио своју тугу што се удаљио од породице ујака, упркос томе што је одрастао играјући се са својим рођацима у кући Бекамових.

Прочитајте још: СРБИЈА ДОБИЛА ПРИНЦЕЗУ! Породила се Љубица Карађорђевић, а име девојчице има ПРЕЛЕПО ЗНАЧЕЊЕ

У ексклузивном интервјуу , Фреди је описао како се када су се његов тата Колин (50) и Дејвидова старија сестра Лин растали након 11 година брака 2010. године, све променило – и њихови животи су кренули у потпуно различитим правцима. У време интервјуа 2018. године, незапослени Фреди је похађао курс зидања како би саставио крај с крајем док је гледао старог другара за игру Бруклина Бекама како ужива у животу.

Дејвидово најстарије дете, Бруклин (23), прошлог месеца се оженио Николом Пелц на церемонији у Палм Бичу која је наводно коштала 3 милиона фунти. Тата Дејвид је наводно поклонио младенцима Јагуар из 1954. који је коштао 350.000 фунти, након што је стигао на церемонију у аутомобилу са Викторијом пре него што је предао кључеве.

И док су у време интервјуа Фредијева мама и млађи брат Џош (13) живели у кући од 470.000 фунти, Фреди и његов отац живели су од бенефиција у једнособном стану на имање у источном Лондону, док је Фреди покушао да поново ступи у контакт са својом проширеном породицом.

Тада је рекао: "Испуњен сам помешаним емоцијама. Само желим да одем на ручак, разговарам и надокнадим све. Не тражим више од тога. Док смо одрастали, виђали смо их пуно и ја имају толико срећних успомена на игру у њиховој кући, лов на ускршња јаја и играње на четвороциклима."

Прочитајте још: Завирите у РАКОШНИ ДОМ Софије Вергаре: Глумица отворила врата виле од 26 милиона долара (ФОТО)

„Онда је ођедном све стало и ја гледам споља, гледам их само како живе своје животе на Инстаграму или на ТВ-у. Још увек имамо толико тога заједничког. Волим фудбал и бавим се модом – али никад не стигнем поделим то са њима. Гледао сам документарац који је Дејвид урадио за ТВ три пута да видим да ли ме је уопште поменуо. Али није, и то је било тешко."

Фреди је за новине рекао да је његов драгоцени посед био пар патика од 200 фунти, које му је Дејвид једном послао као касни божићни поклон. Док се његов рођак Бруклин, сам по себи милионер, возио по лондонском Вест Енду у 35.000 фунти вредном Ленд Роверу, Фреди се возио по Еаст Енду на дотрајалом планинском бициклу јер није могао да приушти часове вожње.

Фредијев тата Колин и Лин Бекам имали су троје деце. Након разлаза, услед неформалног договора Колин је пристао да одгаја Фредија и његову сестру Џорџину (20), док је Лин узела Џоша. Али однос између Колина и Лин је наводно био лош. Фреди је ретко виђао своју маму и млађег брата који су блиски са Дејвидом и супругом Викторијом, а Џош је рекао да ужива у ВИП данима у Давидовој приватној ложи на Вемблију.

Прочитајте још: "ПОБЕГАО САМ СА СВОГ ВЕНЧАЊА": Чувар српске културе, Виктор Лазић, постао ИНДОНЕЖАНСКИ зет (ФОТО)

Фреди, који је рекао да сања да се састане са својим рођацима да гледа фудбалску утакмицу или изађе на оброк као у стара времена, описао је како је једно од његових најлепших успомена играње у башти са Дејвидом и Крузом. Кућа у Хертфордширу, коју он од миља зове Бекингемска палата.

Упркос расколу породице, Фреди је рекао да није замерио својим богатим рођацима због њиховог успеха. „На крају крајева, поносан сам на свог ујака“, рекао је, признајући да више никоме није причао о својим рођацима суперзвездама, јер му никада не би веровали. „Не знам како бих то објаснио."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas