Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПОБЕГАО САМ СА СВОГ ВЕНЧАЊА": Чувар српске културе, Виктор Лазић, постао ИНДОНЕЖАНСКИ зет (ФОТО)

Да љубав не познаје границе доказао је Виктор Лазић, човек који је својим радом задужио српску културу

1651734764_pjimage---2022-05-05T090837.876.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/viktorlazicvi
Oglas

Виктор Лазић српски је књижевник и адвокат, докторанд кинеског права, полиглота, научни и стручни преводилац за енглески језик са лиценцом туристичког водича, филателиста и нумизматичар. Један је од најзначајнијих српских путописаца.

Лазић је оснивач и председник Удружења за културу, уметност и међународну сарадњу „Адлигат", као и Музеја српске књижевности, Музеја књиге и путовања и Библиотеке Лазић које послују у оквиру Удружења. 

Прочитајте још:Не иде вам женидба или удаја? Старац Тадеј објаснио да за то постоји ЈЕДАН РАЗЛОГ

Током свог рада, Виктор је обишао више од 100 држава, на шест континената, али је једно место украло му је и срце. У питању је острво Јава, на којем се налази и главни град Индонезије. Детаљ своје љубавне приче, Лазић је поделио на свом Инстаграм профилу, поводом бајковитог венчања.

"Године мање вреде но један дан, а живот мање него љубав (Пол Елијар). Први пут сам са свог венчања побегао у Индонезији давне 2007, али ми је једна друга Индонежанка ипак била суђена. Од пре неки дан и званично сам у браку са Итом Лазић са острва Јава."

Његови пратиоци су одушевљено честитали, а многи су приметили да је Лазић прави срећних и да поред себе има "лутку". Многи су се запитали да је Лазићев први брак ипак важећи, што је он одмах разјаснио:

"Први није ни склопљен, јер сам побегао - нисам знао да ме жене, тако да је ово први."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas