Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕСРЕЋА

У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ ИЗГУБИЛА ЈЕ – ЧЕЛО: За све је крива НАВИКА коју многи имају у ауту (ФОТО)

Сада жели проширити свест о тој теми како више никад никоме не би пало на памет да се вози у аутомобилу са ногама подигнутим на контролној табли.

1599724755_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин / Фацебоок / Gráinne Kealy
Oglas

Ова жена већ се 14 година опоравља од стравичне прометне несреће у којој је изгубила чело, а до те ужасне последице дошло је искључиво због једне непромишљене одлуке, коју практикују многи сувозачи у аутомобилима.

Грејни Кели (36) и њен дечко возили су се брзином од 190 км/х када су се аутомобилом забили у зид. Тада 22-годишња Гејни у том тренутку је држала ноге на контролној табли. Приликом судара надувао се ваздушни јастук под њеним ногама и притиснуо јој колена у лице.

Ноге су јој смрскале чело

Грејни је била хитно пребачена у болницу са вишеструким преломима лица, а из мозга јој је исцурела цереброспинална течност, због чега се дуго лечила код неурохирурга. Лекари су јој морали уклонити чело, без ког је живела пуне две године – све док јој није уграђено керамичко.

Прочитајте још: МАЈЦИ (27) ДВОЈЕ ДЕЦЕ ЈЕ СУПРУГ ОДСЕКАО ОБЕ РУКЕ: "Овим фотографијама желим да покажем једну ствар…" (ФОТО)

Иако је операција била успешна, Грејни и даље осећа последице тог кобног дана.

А све због подигнутих ногу

- Стално губим речи усред разговора, а то ми се зна догодити и до 20 пута дневно. Када сам у већем друштву, од буке коју створи разговор добијем главобољу. Тешко ми је остати дуго усредсређена на нешто, испричала је несрећна жена.

Прочитајте још: Девојчици (5) украли 43.000 динара, а онда су је позвали из ФЕРАРИЈА (ФОТО/ВИДЕО)

Прочитајте још: ТРАГЕДИЈА! Младић верио девојку, па се УДАВИО! Несуђена млада НЕУТЕШНА (ФОТО)

Кели сада жели да прошири свест о тој теми како више никад никоме не би пало на памет да се вози у аутомобилу са ногама подигнутима на контролној табли.

На њеном Фацебоок профилу се тако често могу пронаћи различита упозорења, фотографије поседица несрећа и слично.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas