Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЦРВЕНО У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ: Сви који су пробали овај обичај, кажу да доноси СРЕЋУ!

Признајте - колико сте само пута искористиле овај "трик" за призивање љубави у новој години?

1671116145_profimedia-0576901825-crveni-kostim-novogodisnji.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Већина жена зна, али и практикује, онај стари, добри обичај да новогодишње вече дочека у вешу црвене боје. Црвена боја је пожељна у новогодишњој ноћи, и то не само на женском вешу, већ и на одећи. Уколико, пак, не волите ову боју, препоручује се да на себе набаците бар неки црвени детаљ, макар то био руж за усне или лак за нокте! То гарантује срећу у наредних 365 дана.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: ГОДИШЊИ КИНЕСКИ ХОРОСКОП: Погледајте шта вам звезде доносе 2023. године

Ако вам је каријера, пак, важнија од љубави, онда заборавите на црвени веш и ускочите у жуте гаћице. Ловци на добре пословне прилике треба да новогодишњу ноћ дочекају у вешу у жутим нијансама, то ће им донети просперитет.

Ево којих се још обичаја треба придржавати, ако верујете у то да вам могу донети просперитет:

-Требало би да обратите пажњу и на свој новчаник - уколико је пун новца у тренутку кад казаљке откуцају поноћ, ваше финансије биће сјајне у години пред нама!
- Када је новогодишња трпеза у питању, ваља се да на њој буде пуно воћа, пшенице, риже, орашастих плодова и слаткиша, јер све наведено јесте симбол за обиље.
- Уколико Нову годину дочекујете кући, постоји још начина да у њу призовете радосне околности и благостање. Минут пре него што откуца поноћ, треба узети мандарину или поморанџу, огулити је и ставити је под јелку.
Фото: Профиемедиа

Прочитајте још: Не знате шта да гледате? Предлажемо вам: ТОП 10 ФИЛМОВА ЗА НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ

- Заборавите и на било какве позајмице у првим данима нове године - ово указује на то да ћете током читаве
 године кубурити са новцем. Исто важи и за неплаћене дугове и рачуне - обавезно треба све измирити пре самог дочека.

- Ту је и један посебно леп обичај, који није тешко спровести, а обећава "луду" забаву - последњи дан старе године извадите путне торбе и кофере из ормара, тако призивате срећна и многобројна путовања у данима који следе.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas