Oglas
· · Komentari: 0

CRVENO U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Svi koji su probali ovaj običaj, kažu da donosi SREĆU!

Priznajte - koliko ste samo puta iskoristile ovaj "trik" za prizivanje ljubavi u novoj godini?

1671116145_profimedia-0576901825-crveni-kostim-novogodisnji.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Većina žena zna, ali i praktikuje, onaj stari, dobri običaj da novogodišnje veče dočeka u vešu crvene boje. Crvena boja je poželjna u novogodišnjoj noći, i to ne samo na ženskom vešu, već i na odeći. Ukoliko, pak, ne volite ovu boju, preporučuje se da na sebe nabacite bar neki crveni detalj, makar to bio ruž za usne ili lak za nokte! To garantuje sreću u narednih 365 dana.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP: Pogledajte šta vam zvezde donose 2023. godine

Ako vam je karijera, pak, važnija od ljubavi, onda zaboravite na crveni veš i uskočite u žute gaćice. Lovci na dobre poslovne prilike treba da novogodišnju noć dočekaju u vešu u žutim nijansama, to će im doneti prosperitet.

Evo kojih se još običaja treba pridržavati, ako verujete u to da vam mogu doneti prosperitet:

-Trebalo bi da obratite pažnju i na svoj novčanik - ukoliko je pun novca u trenutku kad kazaljke otkucaju ponoć, vaše finansije biće sjajne u godini pred nama!
- Kada je novogodišnja trpeza u pitanju, valja se da na njoj bude puno voća, pšenice, riže, orašastih plodova i slatkiša, jer sve navedeno jeste simbol za obilje.
- Ukoliko Novu godinu dočekujete kući, postoji još načina da u nju prizovete radosne okolnosti i blagostanje. Minut pre nego što otkuca ponoć, treba uzeti mandarinu ili pomorandžu, oguliti je i staviti je pod jelku.
Foto: Profiemedia

Pročitajte još: Ne znate šta da gledate? Predlažemo vam: TOP 10 FILMOVA ZA NOVOGODIŠNJE I BOŽIĆNE PRAZNIKE

- Zaboravite i na bilo kakve pozajmice u prvim danima nove godine - ovo ukazuje na to da ćete tokom čitave
 godine kuburiti sa novcem. Isto važi i za neplaćene dugove i račune - obavezno treba sve izmiriti pre samog dočeka.

- Tu je i jedan posebno lep običaj, koji nije teško sprovesti, a obećava "ludu" zabavu - poslednji dan stare godine izvadite putne torbe i kofere iz ormara, tako prizivate srećna i mnogobrojna putovanja u danima koji slede.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas