Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОБАР КОМШИЈА: Иза себе оставио новогодишње поклоне девојчици, да их отвара до њене 16 ГОДИНЕ! (ФОТО)

''Пре четири године, на данашњи дан , нешто магично догодило се нашој малој породици'', започиње причу Овен Вилиамсон

1672670249_shutterstock_336763727-dvojcica-sa-poklonom.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Наш стари комшија преминуо је недавно, прича Овен Вилиамсон, отац породице. 
Његова ћерка појавила се пре неколико месеци, носећи велики пластични џак са собом. У врећи су се налазили сви новогодишњи поклони, које је купио за нашу ћерку, за наредних 14 година!
Кен Вотсон који је преминуо са 87 година, живео је недалеко од дома Овена и Каролине Вилијамс, последње 2 године свог зивота. Времешни дека, спријатељио се са њиховом ћеркицом Кади. Породица је била одушевљена када је Кенова ћерка покуцала на врата, доневши поклоне које је он наменио Кади, до њеног 16 рођендана. Идеја је да девојчица за сваки Божић отвори по један поклон.

Прочитајте још: Жена је у трећој години сина дала на усвајање: СЕДАМ ГОДИНА касније изненадила се када је сазнала шта се са њим догодило

Први поклон који је Кади отворила 2018. била је књига, ''Бозицно веце код Мелопса''. 2019. то је била играчка јарета 2020. сет возова на којима је написано- Кади. А прошле године, девојчица је у одмотала огромну бојанку.
Сви поклони су умотани на начин, да породица која живи у Енглеској, нема представу шта је унутра.
Кади се радује новом поклону који ће ускоро отворити, и пита ше ста је унутра.

Овен (44), отац девојчице, присећа се те посебне ноћи:
- Неко је покуцао на врата, и била је то Дзени, комшијина ћерка. Носила је велику кесу. Мислио сам да је унутра смеће које носи да баци, али је она рекла ''унутра су поклони које је мој отац прикупио за Кади.'' Било је магично, збуњујуће, смешно и топло око срца. То ме је оборило с ногу, али на најбољи могући начин.

Овен је очигледно нестрпљив да види шта се све налази испод шарених папира, па је на свом Твитер налогу направио анкету : Да ли он и његова жена треба да их отворе све сада и да их поново умотају, или да сачекају до 2032? Гласало је 67.000 корисника, а 68% њих је рекло да би родитељи требало да поступно отварају поклоне, сваке године на Божић.

Прочитајте још: Списак ТРАДИЦИОНАЛНИХ СРПСКИХ имена: Давно су заборављена, а имају прелепо значење

Фото: Инстаграм принтсцреен/ ДаилyМаил

Пажљиви комшија који је уприличио оволико радости, једној девојчици и њеној породици, Кен, био је током живота ронилац за спасавање, поморац, столар и пекар.
Овен се присетио колико је посебан њихов сусед био:
- Сећам се да је свирао хармонику ноћу, и понекад ми се и даље чини да чујем његову музику.
Колико је Кен био посебан, говори и чињеница да је породичан пас Вилијамсових, Вуки, био један од Кенових најбољих пријатеља. А њихова љубав започела је када му је Кен дао чоколадну посластицу, коју пас није смео да једе. 
- Пас је подивљао као да има магичан феромон, рекао је Овен, заљубила се у њега- уништила би све биљке у башти, на месту где би га видела.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas