Oglas
· · Komentari: 0

DOBAR KOMŠIJA: Iza sebe ostavio novogodišnje poklone devojčici, da ih otvara do njene 16 GODINE! (FOTO)

''Pre četiri godine, na današnji dan , nešto magično dogodilo se našoj maloj porodici'', započinje priču Oven Viliamson

1672670249_shutterstock_336763727-dvojcica-sa-poklonom.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Naš stari komšija preminuo je nedavno, priča Oven Viliamson, otac porodice. 
NJegova ćerka pojavila se pre nekoliko meseci, noseći veliki plastični džak sa sobom. U vreći su se nalazili svi novogodišnji pokloni, koje je kupio za našu ćerku, za narednih 14 godina!
Ken Votson koji je preminuo sa 87 godina, živeo je nedaleko od doma Ovena i Karoline Vilijams, poslednje 2 godine svog zivota. Vremešni deka, sprijateljio se sa njihovom ćerkicom Kadi. Porodica je bila oduševljena kada je Kenova ćerka pokucala na vrata, donevši poklone koje je on namenio Kadi, do njenog 16 rođendana. Ideja je da devojčica za svaki Božić otvori po jedan poklon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Pročitajte još: Žena je u trećoj godini sina dala na usvajanje: SEDAM GODINA kasnije iznenadila se kada je saznala šta se sa njim dogodilo

Prvi poklon koji je Kadi otvorila 2018. bila je knjiga, ''Bozicno vece kod Melopsa''. 2019. to je bila igračka jareta 2020. set vozova na kojima je napisano- Kadi. A prošle godine, devojčica je u odmotala ogromnu bojanku.
Svi pokloni su umotani na način, da porodica koja živi u Engleskoj, nema predstavu šta je unutra.
Kadi se raduje novom poklonu koji će uskoro otvoriti, i pita še sta je unutra.

Oven (44), otac devojčice, priseća se te posebne noći:
- Neko je pokucao na vrata, i bila je to Dzeni, komšijina ćerka. Nosila je veliku kesu. Mislio sam da je unutra smeće koje nosi da baci, ali je ona rekla ''unutra su pokloni koje je moj otac prikupio za Kadi.'' Bilo je magično, zbunjujuće, smešno i toplo oko srca. To me je oborilo s nogu, ali na najbolji mogući način.

Oven je očigledno nestrpljiv da vidi šta se sve nalazi ispod šarenih papira, pa je na svom Tviter nalogu napravio anketu : Da li on i njegova žena treba da ih otvore sve sada i da ih ponovo umotaju, ili da sačekaju do 2032? Glasalo je 67.000 korisnika, a 68% njih je reklo da bi roditelji trebalo da postupno otvaraju poklone, svake godine na Božić.

Pročitajte još: Spisak TRADICIONALNIH SRPSKIH imena: Davno su zaboravljena, a imaju prelepo značenje

Foto: Instagram printscreen/ DailyMail

Pažljivi komšija koji je upriličio ovoliko radosti, jednoj devojčici i njenoj porodici, Ken, bio je tokom života ronilac za spasavanje, pomorac, stolar i pekar.
Oven se prisetio koliko je poseban njihov sused bio:
- Sećam se da je svirao harmoniku noću, i ponekad mi se i dalje čini da čujem njegovu muziku.
Koliko je Ken bio poseban, govori i činjenica da je porodičan pas Vilijamsovih, Vuki, bio jedan od Kenovih najboljih prijatelja. A njihova ljubav započela je kada mu je Ken dao čokoladnu poslasticu, koju pas nije smeo da jede. 
- Pas je podivljao kao da ima magičan feromon, rekao je Oven, zaljubila se u njega- uništila bi sve biljke u bašti, na mestu gde bi ga videla.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas