Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Погледајте шта прво слово вашег имена говори о вама: Да ли се поклапа са вашим особинама?

Верује се да поседује посебну енергију И симболику: прво слово вашег имена открива ваш карактер И судбину

1710752367_shutterstock_373832692.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Верује се да свако слово има посебно значење и број, а најважније је заправо прво слово имена. У овој алтернативној техници, верује се да прво слово имена носи посебну шифру судбине и може открити нешто ново о вашој подсвести, биц́у и интуицији.
Прво слово имена је у симболици често најважније, а сазнајте шта ваше значи:

А

Сматра се да су ове жене рођене вође, иницијатори, лидери – оне су прве као што је и њихово слово прво. Од детињства су независне, одлучне, активне и амбициозне. Воле да воде друге људе – то се манифестује у свим областима: на послу, код куће и у љубави. Нерадо се прилагођавају туђим жељама, готово увек раде по свом. Оне воле хедонистички начин живота, подложне су ласкању и похвалама – уживају у комплементима. Када оснују породицу, постају њени брижни чувари.

Б

Жене чије име почиње на слово Б одликује стабилност, поузданост, сврсисходност. Таква жена тежи правом успеху и богатству, и има озбиљна средства за постизање жеља. Ипак, испод њеног амбициозног срца крије се романтичност и осетљивост, често су интровертне у свом темпераменту. Имају склоност ка екстремним спортовима, узбуђењима и лако преузимају ризик.

В

Жене чије име почиње овим словом имају велику интуицију. Понекад се чини да унапред предвиђају све догађаје око себе. У исто време, често се дешава да их богата машта спречава да раздвоје истину од фикције. Навикле су да себи постављају високе циљеве и имају довољно воље да их остваре. Могу бити љубоморне и посесивне, ово је њихова мана. Када воле, никада не варају и воле целим срцем. Страствене су у свему што раде и одани су пријатељи.

Г

Жена са разоружавајућим осмехом. У стању је да орасположи другу особу за трен ока, често је омиљена у друштву. Интелектуално надарена – воли да ради посао који од ње захтева креативност и интелигенцију, памћење, менталну активност. Врло су пажљиве према свима. Склоне су перфекционизму.

Д

Ове даме су прагматичне и врло приземне у својим тежњама. Превише тврдоглави, због чега често „склизну“ на путу до свог сна. Постижу лако циљеве јер верују у себе. Ипак, не трпе критику и тешко преузимају грешке. У љубави теже зрелости и искреној посвећености, па пажљиво бирају партнере. Врло су шармантне, а у породичним односима омиљене и брижне.

Ђ

Издржљивост и снага. Њихов главни животни принцип: или све или ништа. Ипак, иза леденог брега може се скривати појачана осетљивост. Иако се снажно суочавају са проблемима, неке ствари их могу погодити и више него што показују. Врло су поуздани и одани пријатељи – никада не одају тајне. Истовремено, они сами остају врло тајновити и мистериозни. Природно су веома атрактивне и шармантне.

Е

Осећају потребу за сталном комуникацијом и разменом нових идеја. У љубави теже савршенству, па се могу разочарати, али када пронађу правог партнера, чека их бајка. Ипак, најважније им је да имају слободу, како у љубави, тако и у послу. Највише им одговарају послови на којима могу да напредују и шире знања.

Ж

Ово су жене које увек имају велику мисију, али могу имати и превише романтизоване идеје о себи. Шармантне су и аутентичне, али врло лако прелазе границе. Воле кад им догађаји иду својим током, тешко прихватају промене у животу. Постижу професионални успех ако не одлажу ствари. У љубави постају нежни и пажљиви, способни да усреће све које воле.

З

Сањари. Уз помоћ своје богате маште, често покушавају да се изолују од стварности (посебно у тешким, проблематичним ситуацијама) и живе у свом имагинарном свету. Кроз ружичасте наочаре све около заиста изгледа ружичасто, а и сами се осећају срећније. Али неспремност да се преузме минимална одговорност спречава човека да напредује и у љубави и у професији. Воле да буду у центру пажње, али нису нарцисоидни. Дуго бирају животног партнера, а када га пронађу живе за љубав и несебично је дају.

И

Талентоване, даровите жене које не само да могу постићи одређени успех у уметности (од модне индустрије до музике), већ увек остављају траг у областима којима се баве. Гледају свет широким очима, покушавајући да не изгубе из вида и најмањи детаљ. Унутрашња потреба за духовношћу подстиче их да стално напредују.Отворене су и искрене, у комникацији се служе само истином, чак иако је она болна.

Ј

Оне су снажни, енергични лидери, опрезни, промишљени и аналитични. Попут сунђера, упијају потребне информације, имају одлично памћење и способност учења страних језика. Жене са почетним словом Ј су веома страствене, са богатом љубавном и сексуалном маштом. Воле да удовоље себи, али нису себичне. Имају развијено самопоуздање.

К

Креативни људи који нису навикли да размишљају шаблонски и понашају се као и сви други. Увек ће пронаћи начин да покажу своју оригиналност и дају одушка фантазијама. Никада неће пристати на монотон, незанимљив посао, чак и ако обећава одличну зараду. Богата машта не спречава их да критички и рационално третирају свој лични живот – врло су селективни у избору пријатеља и партнера. Због страха од разочарања често избегавају нове шасне у љубави. Воде здрав начин живота.

Л

Животи ових жена су усредсређени на лепоту, како на спољашњу, више на унутрашњу. Имају изузетне уметничке способности, урођену грациозност. Искрене, стрпљиве, великодушне. Тешко прихватају властите грешке. У љубави су посвећене, али захтевају да им партнер једнаком мером узврати љубав. Не трпе ограничења слободе, поштују и цене себе.

Ј

Такве жене су спремне да учине апсолутно све како би се оне саме и људи око њих осећали угодно и срећно. Нажалост могу бити оптерећни бројним бригама. Носиоци бројних природних талената. Емоционални, импулсивни, често делују на „прву лопту“, па могу доносити импулсивне одлуке. Искрени, али тајновити. Сентиментални, потребна им је особа са богатим унутрашњим светом и развијеном маштом, способна да их изненади и импресионира.

М

Привлачне и зраче невероватном харизмом, а успех постижу бистрином ума. Осећајне су, нежне, воле природу и имају миран карактер. Нестрпљиве су – ако нешто желе, онда то раде овде и сада. Знатижељне су и не одустају лако. Воле да уче и тестирају властито искуство. Могу бити радохоличари, зато је важно да пронађу баланс између пословног и приватног живота.

Н

Самосвесне и одважне. Увек гледају у правцу напретка и развоја. Могу бити опседнуе властитим амбицијама и заборавити на себе и своје потребе. Труде се да се издвоје из масе и постигну нешто велико. Знатижељне су и воле да откривају мистерије. У љубави су увек атрактивне због своје тајанствености и посебности.

Њ

Љубитељи слободе, воле да крше правила и стално прелазе границу дозвољеног. Иако их неки гледају осуђујуће, већина потајно завиди њиховој унутрашњој независности. За такве жене кажу да „виде кроз људе“ – имају изоштрену интуицију и лако читају људе. Веома их је тешко преварити. Посвећене су својој мисији и поштују себе.

О

Жене са високим принципима. Њихова духовна убеђења јака су колико и њихова воља. Воле да осећају границе дозвољеног, да се придржавај правила – то им улива поверење и осећај сигурности. Знају како разликовати главну ствар од животне вреве. Никада не ризикују са новцем, правилно израчунавају буџет, троше и мудро улажу. Њихове способности могу се успешно применити у пракси изградњом каријере у финансијском сектору. Љубомора може бити озбиљан тест за њихову везу.

П

Харизматична личност! Врло су посебне и занимљиве, имају развијен смисао за хумор. Навикли су да се окружују само најзанимљивијим, јединственим људима који их подстичу на самопобољшање. Никда се не предаје паници, већ задржава јасноћу мисли. Срећу проналазе само поред особе која им је по карактеру блиска.

Р

Такве жене се не плаше посла и успеха, што ће од њих захтевати огромну снагу и стрпљење. Адреналин и велика количина потрошене енергије – за њих је то ослобађање. Добродушне, симпатичне, али прилично опрезне особе. Воле самоћу и тишину, а изузетно су одговорне. Увек ће покушати да доминирају. Најчешће љубавног партнера проналазе међу блиским пријатељима.

С

Животни пут жена чије име почиње са овим сугласником, подређен је јединственом циљу – свакако да се издвоји из сиве масе. У свом циљу увек бирају добра средства. Цене материјални развој, али им је једнако важно духовно стање.Тек када остваре жељено у свом животу, почињу да траже животног партнера. У љубави имају велика очекивања и не пристају на ништа мање од тога.

Т

Од детињства не могу седети на једном месту. С времена на време их треба подсетити да је време да успоре. Имају снажну енергију и увек желе више од живота. У њих се можете заљубити на први поглед јер просто зраче таквом енергијом. У личним односима су асертивни и својеглави, али су истовремено пожртвовни и страствени. Увек говоре истину у лице.

Ћ

Нежне особе посвећене властитим циљевима, али често и залутале на овом свету. Живе у својој машти, што им може отежати да се суоче са проблемима, али и донети мир и спокој. Склони су да се заљубљују у потпуно супротне људе од њих јер тако теже изазову. Маштају о великим стварима, али себе често ограниче.

У

Посвећени, стрпљиви и амбициозни. Склоне су авантурама и воле да ризикују. Апсолутно неконфликтне особе. Чини се да им је суђено да живе по принципу „дај и узми“: Што се више жртвују и чине за добро других, то више добијају заузврат. Имају врло истанчан осећај за време, држе распоред под контролом, јер таквим људима, у дословном смислу те речи, сваки минут се рачуна. Имају оштру интуицију која се граничи са екстрасензорним способностима.

Ф

Величанствени чувари породице. Несебични у љубави и одани својој породици. Изуетно посвећене породичним односима. За такве жене је веома важно да у свом сапутнику нађу поуздану подршку: духовну и материјалну. Добри су саветодавци, па је дивно имати их за пријатеље. Са смиреношћу се суочавају са проблемима.

Х

Они чије име почиње овим словом могу брзо стећи богатство, али га и тренутно изгубити. Говоре о купохоличарима и потрошачима који добијају истинско задовољство када троше новац. Дугорочно гледано, они захваљујући свом таленту проналазе финансијско благостање. Навикли су да се ослањају на своје снаге и веома су пажљиви. Саосећајни!

Ц

Неке од најдуховитијих жена. Имају бриљантан смисао за хумор и то је њихово главно оружје завођења. Захваљујући њему, стално су окружени не само пријатељима, већ и великим бројем обожавалаца. Њихов главни таленат је бистар ум и моћ расуђивања. Посвећене су својим сновима.

Ч

Врло су великодушни и помажу другима, али су посвећене и својим жељама. Романтичне су у љубави, а сањају о великој породици. Могу бити жртве токсичних људи, али ако их једном повредите, изгубили сте их као пријатеља.

ДЖ

Ово су рационални и практични људи. Енергични и солидарни, са разумевањем за друге. Врло су штедљиви и поуздани, а као шефови су одлични према запосленима. Често се ангажују у хуманитарним акцијама, а животна жеља су им путовања.

Ш

Индивидуалисти снаже воље. Људи са чврстим ставовима и великом жељом да оставре оно што сањају. Када се суоче са кризом, лако их решавају је ростају смирени. Никада не одустају од планова, већ увек покушавају нешто ново и снажно.

(Ало)

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas