Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРОНАЂЕН ЈЕ ЛЕК ЗА СЛОМЉЕНО СРЦЕ: Погледајте како да што брже преболите

Сигурно сте барем некада били повређени.

1710068898_shutterstock_259629341.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Неретко се може чути како је патња због љубавног раскида изгубљено време, а наше баке унукама саветовале - "један се отегао, други се протегао", бол због љубави ипак не годинама сусрела се и Новосађанка Весна Петовић која сведочи да је то заправо јака и реална бол, којој наочиглед нема лека.
- Због раскида који се догодио на специфичан начин дуго сам патила. Споља сам изгледала жива, али у мени је све било мртво. Ја сам осећала да ме боле душа и срце, ишла сам код лекара који никакву дијагнозу нису успостављали и од њих се враћала још тужнија јер очигледно за мене није било лека. То стање је трајало годинама - започиње своју искрену причу Весна.

Дуго је боловала од "сломљеног срца" и изгледало је као да решења нема. Ипак све се променило када је пожелела у потпуности да спозна себе и своју душу коју је након година и година туге хтела коначно да зацели. Тада је почела да практикује регресотерапију и тако поново пронашла себе.

- Моја болест душе је мене заправо довела до моје животне сврхе и ја сам свој бол уздигла на највећи ниво. Регресотерпаија ме је вратила у живот, она се бави нашом душом, оним што имамо у себи на физичком и психичком нивоу, бави се нашом подсвешћу. Она нам омогућује да спознамо и прихватио емоције из наше прошлости и да се са њима на миран начин суочимо у садашњасти. Да је у потпуности савладамо и живимо са њом -рекла је Весна.

Ова Новосађанка када је исцелила своју душу, пожелела је на исти начин да помогне и другима и то ради упешно већ годинама.

- То је терапија која вам кроз питања и асоцијације помаже да упознате себе, да се вратите много уназад, па чак и у прошле животе. Кроз регресотерпију ви заправо ставрате живе слике као да гледате ваш животни филм. Терапија траје два до три сата. Ради се темељно, полако, детаљно, све док се не очисти све што прави сметњу одређене теме на којој се ради. Добробит регресије је та да током терапије можемо освестити све што нас ремети да сад живимо истински срећан живот, без страха, тензије, притиска у телу, без емоција које буде у нама оно потиснуто, попут беса, туге, страха, љубоморе итд. Регресија је терапија којом се враћамо у прошлост таман толико колико нам је потребно да отклонимо узрок емотивних проблема. Кад се отклони узрок проблем тј. последица нестаје - прича жена која је на овај начин успела да залечи своје сломљено срце.

(Информер)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas