· · Коментари: 0

БАКИН САВЕТ, ЗЛАТА ВРЕДАН: Никад немој да допустиш да твоји ТИГАЊИ сијају ВИШЕ ОД ТЕБЕ!

Не дозволи да ти чишћење буде све на шта ћеш мислити викендом

1631782188_pilar.JPG

Када сам се удала, проводила сам најмање 16 сати дневно, пазећи да све буде чисто, у случају да "неко дође код мене", али онда сам приметила да ти људи, које сам чекала да дођу код мене, не стижу јер шетају, опуштају се, забављају се уживајући у животу.

А ја сам цео свој живот подредила томе: "а шта ако неко дође?"

И баш у то време, баба ми је дала савет који ћу довека памтити: Никад не допусти да твоји тигањи сијају више него ти!

И тако, само од себе, схватила сам да нисам дужна никоме да објашњавам своју ситуацију у кући. Људе не занима шта ја то радим цео дан у свом дому. Људи себи дозвољавају да се викендом опусте, забаве, уживају у животу...

Живот је кратак, уживајте!

Прашину обришите само када је неопходно. Нека вам приоритет буде да нацртате нешто, помазите мачку, играте се са псом, прошетате са пријатељима и децом, кувајте нешто укусно, заливајте своје омиљене биљке...

Дајте себи мало одушка: сунчајте се, пењите се на планине, играјте се са децом, слушајте музику, читајте књиге...

Упамтите, прашину бришите само по потреби - дан вам нико неће вратити. Једног дана, када одемо, и сами ћемо постати прашина! И нико се неће сећати колико сте суђа опрали, колико сте прашине избрисали, али сви ће се сећати вашег осмеха, сјаја у вашим очима, дар пријатељства, радости које сте поделили са децом.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.