САВЕТ ИСКУСНИХ ДОМАЋИЦА: Ево због чега никада не треба да перете ТИГАЊ врућом водом
Грешка коју многи праве
Грешка коју многи праве
Лепљење хране за тигањ дешава се и најискуснијим домаћицама
Испробајте овај начин чишћења загорелог тигања
И хладна пица може бити укусна, али ако се подгреје на прави начин.
Не дозволи да ти чишћење буде све на шта ћеш мислити викендом
Керамичко посуђе популарно је по својој површини за кување која се не лепи.
Често се питамо, шта са остацима уља?
Тефлон тигањ не смете прати жицом, нити зеленим делом на сунђеру!
Током лета је најважније да једете свеже месо, али и да правилно користите тефлон тигањ.
Зове се бурек, али не прави се од кора. Не пече се у рерни, али може. Изгледа као италијанска затворена пица, али нема такав укус. Руски че бурек подсећа на много јела, али је посебан по изгледу и...