Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

БЕЗОБРАЗЛУК! Стан од 15 квадрата издају за 180 евра, а нећете веровати у каквом је стању (ФОТО)

Цене кирија за издавање станова у Београду су у порасту.

1643127437_bgd-lift-fific.jpg
Фото: Н. Фифић
Oglas

Од 2020. бележи се раст и понуде и потражње за некретнинама у Београду, па ко тренутно не планира да се стамбено обезбеди, за месечну кирију мораће да издвоји минимум 200 евра.

Оглас који ће многе оставити у шоку

Међутим, један оглас за стан на Новом Београду разбеснео је бројне подстанаре, па иако је кирија повољна и износи 180 евра, неуређеност стана свима упада у очи. Стан код Старог Меркатора има свега 15 квадарата, налази се у високом приземљу, а режије износе 40 евра.

Предност је централно грејање које има у стану, а иако је предвиђен за једну особу, кревет на спрат, збијена соба у којој је уједно и мала кухиња, оставља негативан утисак. Поред тога, стан је сликан у несређеном стању, што указује на немаран однос власника према будућим подстанарима.

Прочитајте још: УКЛЕТА КУЋА у центру Београда изазива језу - Да ли сте некад прошли поред ње?

Оно што је додатно изненадило је што у овом простору не сме да се пуши, односно издаје се искључиво непушачима.

Слике стана ће вас шокирати:

Фото: Принтскрин/халоогласи 

Фото: Принтскрин/халоогласи 

Многи су на мрежама коментарисали како је ово чист "безобразлук", али су бројни подстанари поделили да су већ имали слична искуства када је реч о изнајмљеним становима.

 Фото: Принтскрин/халоогласи 

Фото: Принтскрин/халоогласи 

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas