· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

BEZOBRAZLUK! Stan od 15 kvadrata izdaju za 180 evra, a nećete verovati u kakvom je stanju (FOTO)

Cene kirija za izdavanje stanova u Beogradu su u porastu.

1643127437_bgd-lift-fific.jpg
Foto: N. Fifić

Od 2020. beleži se rast i ponude i potražnje za nekretninama u Beogradu, pa ko trenutno ne planira da se stambeno obezbedi, za mesečnu kiriju moraće da izdvoji minimum 200 evra.

Oglas koji će mnoge ostaviti u šoku

Međutim, jedan oglas za stan na Novom Beogradu razbesneo je brojne podstanare, pa iako je kirija povoljna i iznosi 180 evra, neuređenost stana svima upada u oči. Stan kod Starog Merkatora ima svega 15 kvadarata, nalazi se u visokom prizemlju, a režije iznose 40 evra.

Prednost je centralno grejanje koje ima u stanu, a iako je predviđen za jednu osobu, krevet na sprat, zbijena soba u kojoj je ujedno i mala kuhinja, ostavlja negativan utisak. Pored toga, stan je slikan u nesređenom stanju, što ukazuje na nemaran odnos vlasnika prema budućim podstanarima.

Pročitajte još: UKLETA KUĆA u centru Beograda izaziva jezu - Da li ste nekad prošli pored nje?

Ono što je dodatno iznenadilo je što u ovom prostoru ne sme da se puši, odnosno izdaje se isključivo nepušačima.

Slike stana će vas šokirati:

Foto: Printskrin/halooglasi 

Foto: Printskrin/halooglasi 

Mnogi su na mrežama komentarisali kako je ovo čist "bezobrazluk", ali su brojni podstanari podelili da su već imali slična iskustva kada je reč o iznajmljenim stanovima.

 Foto: Printskrin/halooglasi 

Foto: Printskrin/halooglasi 

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.